Λίγο καθυστερημένα βέβαια , αλλά δεν πειράζει, επειδή η επιτυχία του φόρουμ αυτού είναι οι γνώσεις που μοιράζεστε όλοι είτε για το κυνήγι είτε για όλα τα άλλα και που νομίζω ότι βοηθάνε πολύ, να βοηθήσω και εγώ σε αυτό με τις γνώσεις μου πάνω στις τροφές σκύλου που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αποκλείσετε πολλες
Πρώτα και κύρια επιλέξτε τροφές με πρώτο συστατικό το κοτόπουλο και μάλιστα κάποιες εταιρείες μιλάνε για φρέσκο κοτόπουλο η για πτηναλευρο με χαμηλή τέφρα και γενικά ότι μπορεί να αποδείξει ότι το πτηναλευρο είναι καλής ποιότητας ,το κρέας όσο και να φαίνεται παράδοξο δημιουργεί αλλεργίες σε κάποια σκυλια όποτε καλύτερα να εμπεριέχεται σε μικρό ποσοστό η καλύτερα κρέας από αρνι
Το ποσοστό ζωικής πρωτεΐνης να είναι υψηλό , η φυτική πρωτεΐνη δεν βοηθάει σε τίποτα τα σκυλιά
Στην ανάλυση της τροφής η τέφρα να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά κάτω από 6% πάντως και το ίδιο και οι ινες αρκετα χαμηλα κατω απο 3%
Η κροκετα να είναι όσο το δυνατόν πιο διογκωμένη και τραγανη να κάνει κράτς πράγμα δηλαδή που σημαίνει ότι η τροφή είναι πολύ καλά μαγειρεμενη και όταν της ρίξεις νερό να το απορροφά εύκολα, ακόμα αν της βάλεις ζεστό νερό να βγάζει ευχάριστο άρωμα
Το λίπος να είναι μόνο ζωικό και τα δημητριακά καλύτερα να αναφέρονται ένα προς ένα και όχι γενικά ενώ υποπροϊόντα αποκλείονται εννοείτε, ελπίζω να βοηθησα