Ξηρά τροφή

Παιδιά διαβάζω διαφορα εγώ ένα συμπέρασμα έχω βγάλει,πως όλες οι εισαγωμενες τροφές εκτός το ότι είναι ακριβες δεν είναι και ποιοτικές.... Με ελάχιστες εξαιρέσεις.....
Προσωπικά στα σκυλιά μου βάζω τροφές της Vio zois ελληνικής κατασκευής με πολλά ποιητικά συστατικά μέσα που σε αντίστοιχη ξένη εταιρεία θα έκανε 80€ ενώ η ελληνική η τιμή είναι στα 30€ .....

Αν πας τρεις σελίδες πίσω θα βρεις λεπτομεριες μπορείς και τέσσερις
Παραδομένη στο σπίτι 62€ τα 12 κιλά μαζί με τρεια κιλά δώρο σύνολο 15 κιλά
Για 20 κιλά σκύλο με πολυ ενέργεια λέει 250 γραμμαρια περίπου. Εγώ θα την πάω στα 300 γραμμαρια και βλέπουμε.
Οικονομικά βγενει 1,24 € η μερίδα τον 300γραμμαριων.
Νομίζω ότι για κάποιον που έχει ένα η δυο σκυλιά είναι πολυ καλή τιμή εφόσον και αν η τροφή τεριαζει στον σκυλο

Δεν μας τα λέει καλά η Brit. Ενώ από κόπρανα είμαστε μια χαρά η σκυλα μου αδυνάτισε. Ενώ δίνω 60 γραμμάρια από αυτό που λέει η εταιρία σύμφωνα με το βάρος και την δραστηριότητα.
Θα ανέβω στα 400 και θα δω. Μάλλον δεν της ταιριάζει. Θα περιμένω να πέραση και ο οίστρος και βλέπουμε.

Δεν μας τα λέει καλά η Brit. Ενώ από κόπρανα είμαστε μια χαρά η σκυλα μου αδυνάτισε. Ενώ δίνω 60 γραμμάρια από αυτό που λέει η εταιρία σύμφωνα με το βάρος και την δραστηριότητα.
Θα ανέβω στα 400 και θα δω. Μάλλον δεν της ταιριάζει. Θα περιμένω να πέραση και ο οίστρος και βλέπουμε.
Πόσο την πήρες Νικο;

Εγω Νικο δεν πρόκειται να ξαναδώσω την ποσότητα που που λεει η εταιρεία . Άλλαξα τροπάρι εδω και 8 μήνες.
Βέβαια ολα έχουν να κανουν και με την καθημερινή δραστηριότητα του σκύλου.

Θελει πολυ παραπανω απο οτι λενε.Εγω σε σεττερ μεγαλωσομο 25 κιλα η εταιρια λεει 380 και ηταν κοκαλο και ηθελε 600-700 γραμμαρια αρα 4€ την ημερα που ειναι πολλαα με ασκηση καθε 3 μερες για ενα 3ωρο.Τωρα μονο μαγιρευτα και λιγο τροφουλα ειπαμε για 2 σκυλια να θελω 8€ ουτε εγω προσπαθω να μην τρωω ακριβα πολυ πραγματα και να θες 240€ για δυο σκυλια μεσαιου μεγεθους;

Το εχουνε παραγαμησει παντως με μισθο 1000€ και δεν μπορεις να εχεις 2 σκυλια και να τα ταιζεις καλες τροφες που σε σχεση με το μαγιρευτο ειναι μαλακιες οσο ακριβες και να ειναι.Βλεπω και την διαφορα στο βουνο.Ολοκληρα κοτοπουλα αλεσμενα πατατα καροτο ρυζι και συμπληρωμα και μου βγαινει 2.5€ το κιλο κλασεις ανωτερη απο ξηρα με 7 και 8€

Νίκο εγώ προσωπικά ακολουθώ τις οδηγίες της και βλέπω οτι ο σκύλος παίρνει κιόλας....είναι θέμα σκύλου....θα το βρεις με την δοσολογία.

Νίκο εγώ προσωπικά ακολουθώ τις οδηγίες της και βλέπω οτι ο σκύλος παίρνει κιόλας....είναι θέμα σκύλου....θα το βρεις με την δοσολογία.
Κι εμένα με τη δοσολογία που λέει δηλ.170gr για 15 kg ήταν ότι πρέπει και μείωσα λίγο για να πάει στα 14,5 να είναι πιο αέρινος!!!.big smile..big smile.

Πατρίδα και συ brit του δίνεις ;
Εδώ κι ένα χρόνο!!! Είχα θέματα με την τροφή του, ότι κι αν δοκίμασα μετά από ένα μήνα άρχιζε να έχει μαλακά κόπρανα λόγω ευαισθησίας του γαστρεντερικού και κατέληξα στην brit αρνί ρύζι και ησύχασα!!!
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τη γαλοπούλα να δω πως θα τα πάει!!!

Εδώ κι ένα χρόνο!!! Είχα θέματα με την τροφή του, ότι κι αν δοκίμασα μετά από ένα μήνα άρχιζε να έχει μαλακά κόπρανα λόγω ευαισθησίας του γαστρεντερικού και κατέληξα στην brit αρνί ρύζι και ησύχασα!!!
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τη γαλοπούλα να δω πως θα τα πάει!!!
Απο τα μισα του άλλου μήνα που τελειωνει αυτη που του δίνω ,θα επιστρέψω κι εγώ στη brit να δω πως θα παει ,αυτη τη φορα με την endurance . Ηδη εχω παρει ενα σακι και σκέφτομαι να αποθηκεύσω κι αλλο ενα .

Back