Φίλε Λευτέρη πέθανα στο γέλιο!
Σάκη βγάζουν η remington και η winchester αλλά για ραβδωτες κάνες, σε λεία χάνουν όλα τα πλεονεκτήματα τούς.Υπαρχουν τετοιες βολιδες για λειοκανα;;
Σάκη συνήθως σε τέτοια κυνηγια κρατάνε μεγάλου διαμετρήματος ραβδωτο και πιστόλι για εφεδρικό. Στο βιντεάκι αν δεν κάνω λάθος παρακάτω είναι η βολίδα της gualandi και προσφέρεται για γομωση τέτοιου είδους φυσιγγιων dangerous game.Οκ ευχαριστω.
Για επικυνδινα θηραματα-αρκουδα υπαρχει κατι προτινομενο απο Αμερικα για λειοκανα παντα . Θυμαμε παλιοτερα 1 αρθρο για τα Γαλικα τα sauvestre (ελπιζω να το εγραψα καλα) που το δοκιμασαν κ για μεγαλα θηραματα Αφρικη
Τα περισσότερα μονοβολα που συμπεριφέρονται όπως του ραβδωτου δηλαδή η παραμόρφωση τούς απευθύνονται για ραβδωτη καννη.τα ευρωπαικα τα ξερω Κωνσταντινε ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο εξωτικο απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου οπως κ να χει κ παλι σ ευχαριστω![]()
Τα μονοβολα εχουν τι δικη τους φιλοσοφια στο γεμισμα θελουν δοκιμεεςςς δικες τους για μενα που θελω να εχω λιγα στο γιλεκο για μια ωρα αναγκης αυτο ειναι πολυτελειαΤα περισσότερα μονοβολα που συμπεριφέρονται όπως του ραβδωτου δηλαδή η παραμόρφωση τούς απευθύνονται για ραβδωτη καννη.
Αυτά εδώ μπορεί να σε ενδιαφέρουν μιας και γεμίζεις.
http://www.ballisticproducts.com/mobile/DGS-Gualbo-Steel-Slug-12ga-10_pak/productinfo/0721614/
Ένα κουτάκι με βολίδα breneke και καθάρισες ,κάπου είχα δει ένα βιντεάκι διατρησης σε βαλιστικο τζελ και ήταν το μόνο που ξεπέρασε όλο το μπλοκ και μάλιστα με ακρίβεια.Τα μονοβολα εχουν τι δικη τους φιλοσοφια στο γεμισμα θελουν δοκιμεεςςς δικες τους για μενα που θελω να εχω λιγα στο γιλεκο για μια ωρα αναγκης αυτο ειναι πολυτελεια
εχω 13 χρονια το μπατιστα ριζινι ομνιουμ και ειμαι πολυ ευχαρηστημενοςΓενικως παντως απο ολα τα Rizzini που κυκλοφορουν, τα batista τα εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση, κυριως γιατι φτιαχνουν και οπλα με βαση round body που πολυ μ'αρεσουν. Οπτικα παντως, B. Rizzini και Guerini ειναι οντως πανομοιοτυπα, και εξαιρετικα κομψα
δραμιαΈνα κουτάκι με βολίδα breneke και καθάρισες ,κάπου είχα δει ένα βιντεάκι διατρησης σε βαλιστικο τζελ και ήταν το μόνο που ξεπέρασε όλο το μπλοκ και μάλιστα με ακρίβεια.