Ναι αλλά άρχισε μελιγκρα και κάτι μαλακα άσπρα κολλωδη, τι γινεται τώρα;Καλό είναι τις μελισσουλες να τις προφυλάξουν λίγο
Τον άλλο μήνα εντομοκτόνο
Ναι αλλά άρχισε μελιγκρα και κάτι μαλακα άσπρα κολλωδη, τι γινεται τώρα;Καλό είναι τις μελισσουλες να τις προφυλάξουν λίγο
Τον άλλο μήνα εντομοκτόνο
Πρόσεξε και το πότισμα και θα φας φρούτα ΑΑΑ.Εγώ το δεύτερο χέρι εντομοκτόνου το πέρασα πριν δέκα μέρες και δείχνουν κομπλέ. Για την ώρα τουλάχιστον, αν και φαίνονται μεταμορφωμένα σε σχέση με πέρσι, μετά την φροντίδα που μου προτείνατε με τα λιπάσματα και το εντομοκτόνο.
Για την ώρα τους κάνω ένα καλό πότισμα μια φορά την εβδομάδα, δεν δείχνει το χώμα να θέλει παραπάνω αφού κρατιέται νωπό για μια εβδομάδα. Από Μάη μέχρι Σεπτέμβρη τους έχω το αυτόματο για μία ώρα ημερησίως, που καμιά φορά είναι υπερβολικό, ανάλογα και την ροή που είναι ρυθμισμένα τα μπεκ.Πρόσεξε και το πότισμα
Όνομα δεν θυμάμαι. Έχω τρία τέτοια που τα κουρευω σαν μπάλα, δυόμισι μέτρα διάμετρο. Τα κάνουν και μακροστενα χωρισματα η αλλα σχέδια. Βγάζει λευκά ανθακια που γίνονται μικροί μαυρομπλε καρποί πολλοί μαζί. Προσοχή στη μελιγκρα.Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι φυτο ειναι αυτο ?
Το ειχαν σε μια σπασμενη γλαστρα πεταμενο στον ακαλυπτο
Το πηρα του αλλαξα χωμα και γλαστρα αφου ηταν γεματο σκουλικια μεσα και τωρα σαν να πηρε τα απανω του
Σε τι υψος φτανει αυτο Γιαννη ?Όνομα δεν θυμάμαι. Έχω τρία τέτοια που τα κουρευω σαν μπάλα, δυόμισι μέτρα διάμετρο. Τα κάνουν και μακροστενα χωρισματα η αλλα σχέδια. Βγάζει λευκά ανθακια που γίνονται μικροί μαυρομπλε καρποί πολλοί μαζί. Προσοχή στη μελιγκρα.
Έχω δει μέχρι 4 μέτρα ύψος σε κήπο εδώ.Σε τι υψος φτανει αυτο Γιαννη ?
Σε ευχαριστω ΓιαννηΈχω δει μέχρι 4 μέτρα ύψος σε κήπο εδώ.
Στα δικά μου έρχονται κοτσυφια και φωλιαζουν.Σε ευχαριστω Γιαννη
Αυτο επρεπε να μου το πεις απο την αρχηΣτα δικά μου έρχονται κοτσυφια και φωλιαζουν.
Νομίζω λέγεται Βιβουρνο.Αυτο επρεπε να μου το πεις απο την αρχη
Θα μεινει στο μπαλκονι και ας φτασει και τα 50 μετρα
Αλλοι παιρνουν τον Καζαντζιδη εγω το βιβουρνοΧαχαχα Κώστα να το παίρνεις μαζί σου κιόλας ρε στο βουνό...
σωστός.....βιβούρνο tinus ανθίζει 2 φορές άνοιξη φθινόπωρο με λευκά άνθη που μυρίζουν όμορφα όταν δε απανθίζει μυρίζει σαν ποδαρίλαΝομίζω λέγεται Βιβουρνο.
Και νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου!όταν δε απανθίζει μυρίζει σαν ποδαρίλα