Εισαι αρχοντας κ νοικοκυρης!!Φτου ξελεφτερια επιτέλους αδέρφια και μετά τις καραντίνες και το πηξιμο στη δουλειά επιτέλους χωριό!
Η αποστολή είχε Ορεινή Κυνουρια.
Χθες ξεκινήσαμε με βοτανισμα και φτιάξιμο στην πατάτα που είχε μπει πριν την καραντίνα και η οποία έχει σκάσει και κλαρωσει ωραία.
Φύτεμα φτιάξιμο αυλάκια και λάστιχα ο λαχανοκηπος
Και μετά μάζεμα κεράσια σε μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές χρονιές για την περιοχή μας. Δέντρα 20 ετών και είχαν έως και 100 κιλά καρπό, ενώ πολλές κλαρες έσπασαν από το βάρος.
Πάντα βοηθητικοι εργάτες και δοκιμαστές του προϊόντος τα σκυλια...
Και μετά ξεκούραση και ψήσιμο στο τζάκι... Ναι έχει ακόμα κρύο και ομίχλη το πρωί και το βράδυ για πάπλωμα και τζάκι στο χωριό...
Ποιος επιστρέφει Αθήνα απόψε πάλι...
Respect..........Φτου ξελεφτερια επιτέλους αδέρφια και μετά τις καραντίνες και το πηξιμο στη δουλειά επιτέλους χωριό!
Χθες ξεκινήσαμε με βοτανισμα και φτιάξιμο στην πατάτα που είχε μπει πριν την καραντίνα και η οποία έχει σκάσει και κλαρωσει ωραία.
Και μετά μάζεμα κεράσια σε μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές χρονιές για την περιοχή μας. Δέντρα 20 ετών και είχαν έως και 100 κιλά καρπό, ενώ πολλές κλαρες έσπασαν από το βάρος.
Και μετά ξεκούραση και ψήσιμο στο τζάκι... Ναι έχει ακόμα κρύο και ομίχλη το πρωί και το βράδυ για πάπλωμα και τζάκι στο χωριό...
Σε ζηλεύω Γρηγόρη! Να είσαι γερός και να μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς.Φτου ξελεφτερια επιτέλους αδέρφια και μετά τις καραντίνες και το πηξιμο στη δουλειά επιτέλους χωριό!
Εγώ.........
Ωραίος, μερακλής!Και τα σταφιλάκια μας....
View attachment 13991
View attachment 13992
View attachment 13993
View attachment 13994
Καρπουζάκι κανείς;;;
View attachment 13995
Κλαρωσαν και δεσαν πολυ ωραία Κώστα. Μπράβο! Μερικές ντομάτες θέλουν λίγο δέσιμο να σηκωθούν και να διώξεις τα κάτω φύλλα που ακουμπαγαν και λασπωσαν και στριψαν/καβούριασαν να μην σου ανέβουν αρρώστιες από το χώμα στο φυτό.
Μια χαρά και τα σταφύλια. Μεγάλα και υγιή! Δώσε προσοχή λίγο στο ξεφύλλισμα σταδιακά, να αερίζονται μη σου σταχτισουν.Και τα σταφιλάκια μας....
View attachment 13991
View attachment 13992
View attachment 13993
View attachment 13994
Καρπουζάκι κανείς;;;
View attachment 13995
κανα τρυγονακι σε επισκεπτεται εκει ?η μονο η δεκαοκτουρες!!![ωραια δουλιτσα!]
Το έχω στο νου μου το ξεφύλισμα κ έπειτα χαλκό κ θειάφι...τα πιο ""υγιηνά" φάρμακα...μετά με λίγο χαλκό και θειαφι δεν τις πιάνει τίποτα.
Από αερισμό είναι εντάξει πιστεύω...είναι κληματαριά οπότε ο αερισμός είναι αρκετός...εκτός κ ξέρεις καμιά λεπτομέρεια παραπάνω....Μια χαρά και τα σταφύλια. Μεγάλα και υγιή! Δώσε προσοχή λίγο στο ξεφύλλισμα σταδιακά, να αερίζονται μη σου σταχτισουν.
Από δεκαοχτούρες αβέρτα......κανα τρυγονακι σε επισκεπτεται εκει ?η μονο η δεκαοκτουρες!!![ωραια δουλιτσα!]
Ομορφιές.
Ακόμη πιο όμορφα.Και τα σταφιλάκια μας....
View attachment 13991
View attachment 13992
View attachment 13993
View attachment 13994
Καρπουζάκι κανείς;;;
View attachment 13995
Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να τρως "απείραχτους" καρπούςΤο έχω στο νου μου το ξεφύλισμα κ έπειτα χαλκό κ θειάφι...τα πιο ""υγιηνά" φάρμακα...