Εάν πίνεις απομάκρυνε τα έπιπλα όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω έχεις μπει πολύ δυναμικά μην ξυπνήσεις το πρωί και δεν έχεις που να κάτσεις
Τα κομοδίνα κάνουν καλό κάρβουνο....Εάν πίνεις απομάκρυνε τα έπιπλα όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω έχεις μπει πολύ δυναμικά μην ξυπνήσεις το πρωί και δεν έχεις που να κάτσεις
Σε ζηλεύουμε, με την καλή έννοια πάντα!Αφού έστρωσε η ομάδα στη συλλογή ελιάς, εγώ πίσω μόνοβεργιζα τα αμπέλια, καθάριζα ελιές από μέσα για να φύγουν τα λαίμαργα, τύφλα ή άρρωστα και χτυπημένα και να δυναμώσουν τα καρποφόρα κλαριά όλο το χειμώνα και να μην χάνονται χυμοί. ..
View attachment 19183
Φωτιές για καθαριότητα και απολυμανση
View attachment 19180
View attachment 19179
και τώρα συζήτηση και χαλάρωση γύρω από τη φωτιά...
View attachment 19181
Αυτή η ζωή στο χωριό δεν βρίσκεται πουθενά....
Με παιρνεις για ανειδικευτο εργατη στα χωραφια?Ενασχόληση με τα εσπεριδοειδή σήμερα απο το πρωί... Καθαρίσματα, κλαδέματα, συλλογή καρπών.
View attachment 20277View attachment 20278
Δυναμωτική πορτοκαλαδα, γεύμα και εξορμηση για περπατητο και απογευνατινο μπανιστηρι στα κοριτσια με τους συντρόφους μου που βαριούνται τη ζωή τους χωρίς εξορμηση...
View attachment 20279
Ντόρτσες έχεις Γρηγόρη;Ενασχόληση με τα εσπεριδοειδή σήμερα απο το πρωί... Καθαρίσματα, κλαδέματα, συλλογή καρπών.
View attachment 20277View attachment 20278
Δυναμωτική πορτοκαλαδα, γεύμα και εξορμηση για περπατητο και απογευνατινο μπανιστηρι στα κοριτσια με τους συντρόφους μου που βαριούνται τη ζωή τους χωρίς εξορμηση...
View attachment 20279
Ωρε να ειχα αυτα τα χορτα και 5-6-7-8-9 μπιφτεκια μαζιΠήγαμε την πρωινή γρήγορη βολτούλα.View attachment 20317
Στα πόσα γραμμάρια???5-6-7-8-9
Αμαν μαχαιρια!!Θυμηθηκα τα μπιφτεκια προβατινας τωρα...Στα πόσα γραμμάρια???
Κόντρα δόση η γέμιση?? χοιρινο+προβατίνα???
Επιβεβαιώνω πως η περιγραφή λαχταριστά για αυτά τα μπιφτεκια είναι τουλάχιστον αδικία. Μια κατηγορία μόνα τους. Τρως μέχρι να πας απο διάτριση στομάχου....Αμαν μαχαιρια!!Θυμηθηκα τα μπιφτεκια προβατινας τωρα...
Να σου πει ο Γρηγορης,μιλαμε να τα τρως σαν γλαρος!