Α βρε νοικοκύρη χρυσοχέρη!!!
θερινός πολτός και πυρεθρίνη (75 ml πολτού και 30ml πυρεθρίνη σε 15 lt (μια ρεντιστήρα) κάθε 10 μέρες και μόνο στα πολύ φρέσκα βλαστάρια.Για τον φυλλοκνιστη ξερετε κατι δραστικο?
Ραντεζω με ενα σκευασμα αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα και μου κανει ζημια στα νεαρα ξινα δεντρα κυριως.
Ψεκασμοι αυτή την εποχή βοηθούν στην πρόληψη από την κορυφοξηρα. Αργότερα μπορεί επίσης να βοηθήσει τα δέντρα μετά από παγετο ή χαλάζι να μην προσβληθούν από μύκητες και βακτήρια.
Γρηγόρη όταν τα ρόδια ανοίγουν -σκίζουν πάνω στο δέντρο πρίν ωριμάσουν τι σημαίνει αυτό ;Τι και αν κρυαδιζει σιγά σιγά... Ο κήπος συνεχίζει πολύ δυνατά....
View attachment 33301View attachment 33302
Μέχρι και καρπούζια κόβουμε ακομα που αν και πιο μικρά ως διφόρια είναι μελι και τρώω ενα στην καθησια μου...
View attachment 33303View attachment 33304
Το ιδιο αλλα με τα πεπονιαΤι και αν κρυαδιζει σιγά σιγά... Ο κήπος συνεχίζει πολύ δυνατά....
View attachment 33301View attachment 33302
Μέχρι και καρπούζια κόβουμε ακομα που αν και πιο μικρά ως διφόρια είναι μελι και τρώω ενα στην καθησια μου...
View attachment 33303View attachment 33304
Ποτιζεις πολυ λαμπη;Γρηγόρη όταν τα ρόδια ανοίγουν -σκίζουν πάνω στο δέντρο πρίν ωριμάσουν τι σημαίνει αυτό ;
Λάμπη ήπιαν απότομα πολύ νερό η/και λιπαειστηκαν και το εσωτερικό τους αυξήθηκε πιο πολύ από όσο αντέχει η φλούδα τους.Γρηγόρη όταν τα ρόδια ανοίγουν -σκίζουν πάνω στο δέντρο πρίν ωριμάσουν τι σημαίνει αυτό ;
λουκούμι θα έχει γίνει!!! ... βρές από τώρα συνταγή χοιρινό με κάστανα...Ήρθα Αρκαδία και αρχικά με χαρά διαπίστωσα πως αρχισαν φουλ τα κάστανα!
View attachment 33354View attachment 33355
Δυστυχώς προχωρώντας στο κτήμα ενα αγριογούρουνο που το εχω δει πολλές φορές και μερα ακόμα έκανε ολική καταστροφή στα μικρά δέντρα...
View attachment 33356View attachment 33357View attachment 33358
Παίρνω τους γουρούναδες του χωριού, ρε τους λέω αντε ελατε να το βαρέσετε με έχει τελειώσει... Μου λένε Γρηγόρη Τετάρτη και σήμερα 4 σκυλιά μας έχει κόψει ο σατανάς...