Tolis SBE1
Banned
Λοιπον 6€ 32 οπως έγραψα πάραπάνω τα υλικά και 5€ η κουτά μεταφορικα μεάρχισε ξανά να τα γεμίζει με G3000 ο Μακρής ;
κουριερ στη πορτα σας τώρα μιλισα μαζί του
Λοιπον 6€ 32 οπως έγραψα πάραπάνω τα υλικά και 5€ η κουτά μεταφορικα μεάρχισε ξανά να τα γεμίζει με G3000 ο Μακρής ;
Ναι φιλέ τσεκαρισμενοάρχισε ξανά να τα γεμίζει με G3000 ο Μακρής ;
6.25 βγαίνουν με μεταφορικάΛοιπον 6€ 32 οπως έγραψα πάραπάνω τα υλικά και 5€ η κουτά μεταφορικα με
κουριερ στη πορτα σας τώρα μιλισα μαζί του
Τόλη ξέρεις αναλυτικά τις τιμές και για τα υπόλοιπα του φυσίγγια ;6.25 βγαίνουν με μεταφορικά
Να σου στειλω τηλ και συνενοησου φιλέ αν θες ???Τόλη ξέρεις αναλυτικά τις τιμές και για τα υπόλοιπα του φυσίγγια ;
Η τιμη για ομαδικη και για ελληνικα απο βιοτεχνη δεν ειναι καλη για μενα και δεν θα μεινετε και ολοι ευχαριστημενοι.6.25 βγαίνουν με μεταφορικά
Θα τα βγάλει μαλλών με tecnaΑν του μιλήσει κάποιος και το θυμηθεί ας τον ρωτήσει αν γεμίζει ακόμα τα quaranty στα 38γρ και πόσο τα έχει!
Ολοι υχαριστημενοι δε μπωρουμε να είμαστε φιλέ και αν θέλεις καλύτερη τιμή σε αυτά τα υλικά δε νομίζω να βγαίνειΗ τιμη για ομαδικη και για ελληνικα απο βιοτεχνη δεν ειναι καλη για μενα και δεν θα μεινετε και ολοι ευχαριστημενοι.
μου φενετε τα δωκιμασες εεεΘα τα βγάλει μαλλών με tecna
Συγγνωμη τα champion τις ρουκετες λεμε? 6.50€ δεν ειχαν αυτα περσι?Η τιμη για ομαδικη και για ελληνικα απο βιοτεχνη δεν ειναι καλη για μενα και δεν θα μεινετε και ολοι ευχαριστημενοι.
Ναι για αυτα.Συγγνωμη τα champion τις ρουκετες λεμε? 6.50€ δεν ειχαν αυτα περσι?
Κι οχι μονο. Εγω πηρα μια φορά κι ήταν γκαστρωμενα !Συγγνωμη τα champion τις ρουκετες λεμε? 6.50€ δεν ειχαν αυτα περσι?
Αχαχα γκαστρομενα είχανε 25% δώρο προιον ρε φιλέΚι οχι μονο. Εγω πηρα μια φορά κι ήταν γκαστρωμενα !
Δεν έμπαιναν ουτε στη θαλάμη .
Gm3fast έχω. Για τα Ισπανικά imperial 32gr που άκουσα τα είχε πέρυσι ο καλ.ειμαι και εγώ μέσα.Καλημέρα b&p 32gr ,Imperial 32gr, Gm3 fast nsi 32gr.....
Έγραψα 3 ,αλλά οποίο και απο αυτά να ήταν εγώ θα ήμουν μέσα...
Φετος ακομα δεν αρχισε η παπατζα και μου κανει εντυπωση!εγω μονο και μονο για αυτα που λεγανε και κανανε στο fb με αυτα τα φυσιγγια (champion) και τσαμπα να μου τα δωσουν δεν τα παιρνω.....
δεν ηταν μονο η παπατζα...εαν εγραφες κατι ασχημο εβριζαν απειλουσαν και μπλοκαραν φυσικα...................ομορφα πραγματα,...Φετος ακομα δεν αρχισε η παπατζα και μου κανει εντυπωση!
Φετος ακομα δεν αρχισε η παπατζα και μου κανει εντυπωση!
δεν ηταν μονο η παπατζα...εαν εγραφες κατι ασχημο εβριζαν απειλουσαν και μπλοκαραν φυσικα...................ομορφα πραγματα,...