Σωστός. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ όμως, ελπίζω να με κατάλαβες.Μετά από 4,5 χρόνια και διευθυντή έχω αλλάξει και οπλουργο έχω βρει
Σωστός. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ όμως, ελπίζω να με κατάλαβες.Μετά από 4,5 χρόνια και διευθυντή έχω αλλάξει και οπλουργο έχω βρει
εχεις πμΠαιδιά γνωρίζει κανείς τηλ Γιωργου Ψυλλακη
Παπατσαρουχας.Ξέρει πολύ.Υπάρχουν οπλουργοι που να κάνουν διεύρυνση αυλου και είναι ασφαλής.το έχει δοκιμάσει κανενας
Παιδιά και ο Λιάκος στον Ασπρόπυργο είναι πολύ δυνατός και ψαγμένος/διαβασμένος ως οπλουργός...! Και οικονομικός συνάμα (άκρως σημαντικό κι αυτό), διότι υπάρχουν και μερικοί άλλοι, καλοί μεν, αλλά χρεώνουν όσο θέλουν, εννοώ αρκετά μεγάλα ποσά, τόσο που να είναι εντελώς ασύμφορα...!!!
Νικολάε έχεις δει στην πράξη δουλειά του;Παιδιά και ο Λιάκος στον Ασπρόπυργο είναι πολύ δυνατός και ψαγμένος/διαβασμένος ως οπλουργός...! Και οικονομικός συνάμα (άκρως σημαντικό κι αυτό), διότι υπάρχουν και μερικοί άλλοι, καλοί μεν, αλλά χρεώνουν όσο θέλουν, εννοώ αρκετά μεγάλα ποσά, τόσο που να είναι εντελώς ασύμφορα...!!!
Ηλία ναι, και βαφή cerakote !Νικολάε έχεις δει στην πράξη δουλειά του;
Παντελής εχεις κανει κωνο στον λιακο;έχει κάποιος φίλος να μας δείξει δουλειά του;Ηλία ναι, και βαφή cerakote !
Όχι Ηλία, κώνο δεν έχει κάνει κάποιος που να ξέρω... Απλά του έχω γενικά μεγάλη εμπιστοσύνηΠαντελής εχεις κανει κωνο στον λιακο;έχει κάποιος φίλος να μας δείξει δουλειά του;
Η ceracote σε άφησε ικανοποιημένο;Όχι Ηλία, κώνο δεν έχει κάνει κάποιος που να ξέρω... Απλά του έχω γενικά μεγάλη εμπιστοσύνη
Η ceracote σε άφησε ικανοποιημένο;