Ωπα!!!! Χρωστάς ενα ομικρον......Οχι φυσικα και δεν το κανει επίτηδες αλλα φαίνεται και καπιοι που πειράζονται κανοντας το επίτηδες για χαβαλε... Δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τους!
Απλα γράφω οτι ΟΣΟ μπορει ο καθένας...
Ωπα!!!! Χρωστάς ενα ομικρον......Οχι φυσικα και δεν το κανει επίτηδες αλλα φαίνεται και καπιοι που πειράζονται κανοντας το επίτηδες για χαβαλε... Δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τους!
Απλα γράφω οτι ΟΣΟ μπορει ο καθένας...
Μανωλης......Απαντησα στο Μανολη(?), δεν εχω προβλημα πως γραφει ο καθενας.
Το έφτιαξα έχω και μεγάλα δάχτυλα πατάει καμια φορά ότι να ναι το touchΩπα!!!! Χρωστάς ενα ομικρον......
Tell me how was your day today? Did you shoot many thrushes?Για εμενα ειναι πολυ δυσκολο να πρεπει να τσεκαρω αν οτι εχω γραψει ειναι σωστο ορθογραφικα... Εχω δυσλεξια απο μικρος και σταματησα εντελως τα ελληνικα γιατι οταν δεν ηξερα πως γραφεται μια λεξη δεν μπορουσα να συνεχισω να μιλαω .. τοτε οι δικοι μου νομιζαν οτι βαριεμαι το διαβασμα και με φωνες και πανυγηρια καταντησα να σιχαινομαι τα ελληνικα... Δεν βαζω τονους πουθενα και γραφω ελληνικα μονο στο φορουμ. Παντου γραφω αγγλικα και greeklish .... Καμια φορα δεν ειναι κακο να κανουμε και λιγο τα στραβα ματια οταν καποιος κανει ορθογραφικα... Οι τσομπαναρεοι και οι παππουδες μας που μας κανανε κυνηγους δεν ξεραν ουτε το ονομα τους να γραφουνε . Για να γραψω αυτο χρειαστηκαν 20 λεπτα!
Dear βασιλακη μου.Tell me how was your day today? Did you shoot many thrushes?
I speak England very bestDear βασιλακη μου.
Today my day is absolutely enjoyable. I shoot 5 thrushes.. i kill 3 and after that killing spree, i start spinning ..in these situation u know better than me that is a harmony in my heart and my mind... After all i have to clean my kicks now because these f@#$king lambro have to many plastic shit!
θα σου εγραφα greeklish τωρα αλλα θα φαω κανα ban!I speak England very best
Φίλε το ΠΥΣΤΑΙΒΟ ΝΑ ΑΙΓΥΝΑ ΚΑΤΑΝΩΥΤΩΣ ,έτσι γράφονται να ξέρεις όχι όπως τα έγραψες..Και δε νομίζω ότι είναι αυτό θέμα συζήτησης, προσωπικά επειδή βαριόμουν να βάζω τόνους έγραφα πάντα με κεφαλαία ,έτσι ξεκίνησα και εδώ αλλά μου είπαν να γράφω με μικρά.Εδω ειναι κυνηγετικο forum ,γραφουν ατομα απο διαφορα μορφωτικα επιπεδα Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εαν καποιος ειναι ανορθογραφος Αλωστε εδω δεν δινουμε εξετασεις ,εδω μοιραζομαστε την αγαπη για το κυνηγι ΠΙΣΤΕΒΩ ΝΑ ΕΓΕΙΝΑ ΚΑΤΑΝΩΕΙΤΩΣ
Δυσλεξία έχεις μόνο στα ελληνικά;Dear βασιλακη μου.
Today my day is absolutely enjoyable. I shoot 5 thrushes.. i kill 3 and after that killing spree, i start spinning ..in these situation u know better than me that is a harmony in my heart and my mind... After all i have to clean my kicks now because these f@#$king lambro have to many plastic shit!
ετσι ακριβως !Δυσλεξία έχεις μόνο στα ελληνικά;
τα πες πωλληηηηη σωσταααααΑς γράφει ο καθένας όπως μπορεί δεν είχαν όλοι την τύχη να έχουν σωστή μόρφωση ούτε τις ευκαιρίες, κάποιοι συνάδελφοι έχουν δυσλεξία και κάποιοι δεν ξέρουν την χρήση του autocorrect .Κανένας δεν θέλει να δείξει ασέβεια στην ελληνική γλώσσα. Μην χάνουμε την ουσία ύπαρξής αυτού του forum....
Είσαι καινούργιος πρώτη φορά σε βλέπω να γράφεις.....Η τουλάχιστον δεν είσαι πολυ ενεργός.. σε όποιον δεν αρεση να διαβάζει κείμενα με ορθωγραφικα λάθη ....ξύδι top...Ότι έγραψα, το έγραψα καλοπροαίρετα. Για καλύτερα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μας διαβάζουν και κάποιοι "άλλοι", που δεν είναι κυνηγοί , και ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να μας την πούν.
Ειλοια λειγω πυω αιβγαινοικα plsΕίσαι καινούργιος πρώτη φορά σε βλέπω να γράφεις.....Η τουλάχιστον δεν είσαι πολυ ενεργός.. σε όποιον δεν αρεση να διαβάζει κείμενα με ορθωγραφικα λάθη ....ξύδι top...
εχω πιω δυνατο δικομου ηλιααααΕίσαι καινούργιος πρώτη φορά σε βλέπω να γράφεις.....Η τουλάχιστον δεν είσαι πολυ ενεργός.. σε όποιον δεν αρεση να διαβάζει κείμενα με ορθωγραφικα λάθη ....ξύδι top...