Όλοι οικογένεια στην συλλογή πως τους κατάφερεςΤρια εχω .Ενα δικο μου ενα της κορης μου και ενα του γιου μου .Θελει και η γυναικα μου δικο της
Όλοι οικογένεια στην συλλογή πως τους κατάφερεςΤρια εχω .Ενα δικο μου ενα της κορης μου και ενα του γιου μου .Θελει και η γυναικα μου δικο της
Κολησαν το μικροβιο .Όλοι οικογένεια στην συλλογή πως τους κατάφερες
Βάλε να δω το πάπιας το μπλε που λες είναι σαν το ροζ λαγό; αν είναι εύκολο;Κολησαν το μικροβιο .
Βρηκα αυτη .
Του μαλεβητη τα FFFF ωραία κοματια δεν τα έχω την 1¼ οκα το μπλε πάπιας fff πράσινο λαγο και κόκκινο ΑΑΑΑΑ και την diana
Τούμπανο από της καλύτερες συλλογές!!!Βρηκα αυτη .
Είναι σημαδιακό Γιώργο το αποτέλεσμα και αφήνει υπονοούμενο . Δηλαδη πώς μία χώρα που κάποτε είχε παραγωγή, κατάφερε να τα κάνει όλα στάχτη !Εφεύρεσις ! Μοναδική πατέντα !
Οι πετυχημένες βιομηχανικά χώρες αναπτύσσουν τεχνολογία και αφήνουν τα τασάκια για το Μπανγκλαντές .
Πανεύκολο ! Με το δικαίωμα της ψήφου .Είναι σημαδιακό Γιώργο το αποτέλεσμα και αφήνει υπονοούμενο . Δηλαδη πώς μία χώρα που κάποτε είχε παραγωγή, κατάφερε να τα κάνει όλα στάχτη !
Οταν το παιχνιδι ειναι στημενο, παντα κερδιζει αυτος που το εστησε....Πανεύκολο ! Με το δικαίωμα της ψήφου .
Άφεση αμαρτιών ;Οταν το παιχνιδι ειναι στημενο, παντα κερδιζει αυτος που το εστησε....
Απλα οι εκλογες δεν ειναι αυτο που νομιζουμε......Άφεση αμαρτιών ;
Στο οπλοφοβικο το κρατος, μπαρούτι ζητας;;;Καμία μπαρούτι ελληνική δεν μπορούν να κάνουν να μην έχουμε ανάγκη από κανέναν
Σηγα το δύσκολο
Ειναι παλια η φωτο
Ποιο λες ; Βαλτο φωτο αν μπορεις Εγω τα εχω πακεταρει , δεν εχω χωρο .Του μαλεβητη τα FFFF ωραία κοματια δεν τα έχω την 1¼ οκα το μπλε πάπιας fff πράσινο λαγο και κόκκινο ΑΑΑΑΑ και την diana
Αγριογουρουνο το ξέχασες
Το πράσινο έξτρα δεν το έχεις; ;
Μαύρες πυρίτιδες είναι αυτές ?Ειναι παλια η φωτο
Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, οπως επισης το ιδιο και 'γω. Η πολυ αυτοπεποιθηση ομως πολλες φορες δεν μας βγαινει σε καλο......
Εδώ τεμπελιάζουν να κάνουν αλλαγή ποδιού στο σταυροπόδι ...Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, οπως επισης το ιδιο και 'γω. Η πολυ αυτοπεποιθηση ομως πολλες φορες δεν μας βγαινει σε καλο......
Άλλες τις κατηγοριοποιεί με Α , άλλες με F και άλλες με αρίθμηση αν διακρίνω σωστά ?Ειναι παλια η φωτο