gvp9000
Banned
Πόση προσφορά δηλαδή ;Winchester sx2 γιατί ήταν σε προσφορά. Και θα λάτρευα να την είχα με θαλάμη 3 ιντσών να ήταν πιο βολική για κανένα περπατητο.
Πόση προσφορά δηλαδή ;Winchester sx2 γιατί ήταν σε προσφορά. Και θα λάτρευα να την είχα με θαλάμη 3 ιντσών να ήταν πιο βολική για κανένα περπατητο.
Αρκετά κάτω από χιλιάρικο δεν θυμάμαι πόσο. Τελευταία κομμάτια λόγω έλευσης της νέας τότε sx3.Πόση προσφορά δηλαδή ;
Υπάρχει κόσμος που βάζει μαγκνουμ σε λαγό;Το super magnum θεωρώ ότι δεν είναι αναγκαίο αλλά το μάγκνουμ χρειάζεται εάν κυνηγάς γουρουνια η λαγό.
Υπάρχει κόσμος που βάζει μαγκνουμ σε λαγό;
Εννοείται,πολυς κόσμος.Οταν κυνηγάς με σκυλιά και δίωξη θα χρειαστεί να ρίξεις και στα 50 κ στα 60 μέτρα.με 2νουμερο και λίγα γραμμάρια δεν...Υπάρχει κόσμος που βάζει μαγκνουμ σε λαγό;
Αυτο γινεται ετσι και αλλιως , xlr , titanium , h4 , beneli το εχω δει να λειτουργει το κολπο αυτο . Κλεινεις αργα το κλείστρο και ισιώνει η γλωσσα αφηνεις το φυσιγγι αναμεσα και μετα βαζεις στην θαλαμη και ετσι εχεις 4 σφαιρες .. Μ...ιες να ασχολεισαι ειναι αυτεςΈχω αυτογεμές με θαλάμη magnum αλλά δεν έχω ρίξει ποτέ magnum φυσίγγι. Και ένα πλάγιο με απλές θαλάμες 70 χιλ.
Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι πολλοί αγοράζουν αυτογεμές super magnum(89χιλ) για να μπορούν να βάζουν 3 φυσίγγια απλά στην αποθήκη χωρίς να βγάζουν το μειωτήρα και να είναι νόμιμοι σε περίπτωση ελέγχου. Δηλαδή να έχουν μια αποθήκη που αντί να βάζουν 2 super magnum φυσίγγια να βάζουν 3 απλά. Και να έχουν έτσι μια επιπλέον τουφεκιά.
δεν εννοει αυτο. τρια φυσιγγια μεσα στην αποθηκη λεειΑυτο γινεται ετσι και αλλιως , xlr , titanium , h4 , beneli το εχω δει να λειτουργει το κολπο αυτο . Κλεινεις αργα το κλείστρο και ισιώνει η γλωσσα αφηνεις το φυσιγγι αναμεσα και μετα βαζεις στην θαλαμη και ετσι εχεις 4 σφαιρες .. Μ...ιες να ασχολεισαι ειναι αυτες
ghost loading...κανονικά δεν γίνεται στα όπλα που έρχονται στην Ελλάδα... κάτι άλλο παίζει.. η μ2 τουλάχιστον δεν το κάνειΑυτο γινεται ετσι και αλλιως , xlr , titanium , h4 , beneli το εχω δει να λειτουργει το κολπο αυτο . Κλεινεις αργα το κλείστρο και ισιώνει η γλωσσα αφηνεις το φυσιγγι αναμεσα και μετα βαζεις στην θαλαμη και ετσι εχεις 4 σφαιρες .. Μ...ιες να ασχολεισαι ειναι αυτες
Μα δεν είναι κάτι το καινουργιο...Εννοείται,πολυς κόσμος.Οταν κυνηγάς με σκυλιά και δίωξη θα χρειαστεί να ρίξεις και στα 50 κ στα 60 μέτρα.με 2νουμερο και λίγα γραμμάρια δεν...
ένα αυτογεμές s/m με θαλάμη 89χιλ έχει μεγαλύτερου μήκους αποθήκη για να δέχεται 2 φυσίγγια s/m 89χιλ ανοιχτά, κάπου στα 74-76 χιλ. κλειστάδεν εννοει αυτο. τρια φυσιγγια μεσα στην αποθηκη λεει
Ναι αυτο ειναι , για την μπενελι δεν θυμαμαι το μοντελο που το εκανε . Για τα αλλα τρια ειμαι 100% σιγουρος μιας και το ενα ειναι δικο μου και τα αλλα δυο της παρεας μου. Ριχνει κανονικα 4 αλλα εγω το κανω με δυσκολια , εφαγα και το δακτυλο μεχρι να το ψιλο μαθω . Φυσικα αχρηστο για μενα , αν θελω να γινω μαλακας τραβαω τον μειωτηρα σε 2 δευτερα και παιρνει 5 . Απλα καταλαβα οτι εννοει αυτο το παραπανω στην γλωσσα και οχι στην θαλαμη . Anyways bull. shitghost loading...κανονικά δεν γίνεται στα όπλα που έρχονται στην Ελλάδα... κάτι άλλο παίζει.. η μ2 τουλάχιστον δεν το κάνει
άλλη ιστορία είναι αυτό με το φυσίγγι στη γλώσσαΝαι αυτο ειναι , για την μπενελι δεν θυμαμαι το μοντελο που το εκανε . Για τα αλλα τρια ειμαι 100% σιγουρος μιας και το ενα ειναι δικο μου και τα αλλα δυο της παρεας μου. Ριχνει κανονικα 4 αλλα εγω το κανω με δυσκολια , εφαγα και το δακτυλο μεχρι να το ψιλο μαθω . Φυσικα αχρηστο για μενα , αν θελω να γινω μαλακας τραβαω τον μειωτηρα σε 2 δευτερα και παιρνει 5 . Απλα καταλαβα οτι εννοει αυτο το παραπανω στην γλωσσα και οχι στην θαλαμη . Anyways bull. shit
Σε αυτο δεν ξερω να σε απαντησω για ποιον λογο δεν στελνει αλλο απο αποθηκη ή αν στελνει που παει . Εριξα δυο 4αδες σε κατι παλια φυσιγγια στο αερα και απο τοτε ουτε το ξανα δοκιμασα .άλλη ιστορία είναι αυτό με το φυσίγγι στη γλώσσα
εγώ μίλησα για 3ο φυσίγγι στην αποθήκη
η απορία μου με το φυσίγγι στη γλώσσα είναι η εξής
με το που θα ρίξεις την πρώτη τουφεκιά θα μπει στη θαλάμη το φυσίγγι που είναι στη γλώσσα
δε θα φύγει φυσίγγι από την αποθήκη? αυτό που θα πάει? στη γλώσσα θα μείνει?