Νομίζω πως ήρθε η ώρα να εξηγηθούν μερικά πράγματα
1) Κατ΄αρχήν, το ότι χαλάνε οι υφασμάτινες επενδύσεις μερικών θηκών και μόνο από τα πρώτα BL, ΔΕΝ σημαίνει πως ήταν ελαττωματικά τα τσοκ, για να μιλήσουμε λογικά. Απλά η τρέλα μου με το να είναι τα τσοκ μου τέλεια, έφτιαξα και αυτό. Γιατί βλέπω κάποιους που λένε "γιατί Σωτηρόπουλε δεν αλλάζεις τα τσοκ αφού από την αρχή είχαν αυτό το ελάττωμα (!!)" ή μιλάνε για ισόβια εγγύηση (?) Το ότι έκανα αυτή την την αλλαγή στη πορεία δεν σημαίνει ότι...βελτιώθηκε η απόδοση του τσοκ! Αν το μεταφέρουμε στα αυτοκίνητα, οι κατασκευαστές είναι υποχρεωμένοι να αλλάζουν τα πουλημένα αυτοκίνητα με το πιό καινούργιο μοντέλο κάθε φορά; Και .... δωρεάν;
2) Παρόλα αυτά εγώ τα άλλαζα πάντα χωρίς το παραμικρό, μόνο και μόνο για να έχω τους φίλους που με τιμήσανε με τα λεφτά τους και την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστημένους όσο δεν πάει άλλο.
3) Άλλαζα μέχρι και άλλα τσοκ εάν ο αγοραστής είχε κάνει λάθος επιλογή στη σύσφιγξη (τις περισσότερες φορές γιατί δεν με είχε ακούσει), πάλι χωρίς το παραμικρό.
4) Άλλαζα μέχρι και επειδή κάποιος πχ απέκτησε αυχενικό και άλλαξε όπλο (έχει συμβεί και είναι μέλος εδώ μέσα και τα διαβάζει) ή επειδή απλά ...άλλαξε όπλο!
5) Έκανα απόλυτα δωρεάν επισκευή - πλήρη ανακαίνιση και σε τσοκ που είχαν χτυπηθεί από πέσιμο και παραμορφωθεί και πάντα απόλυτα δωρεάν!
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, (ΚΟΣΤΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ, LASER, ΚΛΠ) ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
Όμως, όταν αντιλήφθηκα ότι την δική μου καλή πρόθεση κάποιοι πραγματικοί ξεφτίλες κύριοι την θεώρησαν μαλ@κί@ και αγόραζαν μεταχειρισμένα που μου τα έφερναν, εγώ τους τα άλλαζα και μετά τα πουλάγανε για καινούργια, εεεεεε....., μαγαζί μέσα στην επιχείρησή μου δεν επιτρέπω να ανοίξει κανένας!
Και τώρα να το πάρουμε και αλλιώς: για δείξτε μου μία άλλη εταιρεία, όχι μόνο στα τσοκ, οποιαδήποτε άλλη στοκ κλάδο, που να συμπεριφέρεται έτσι στον πελάτη;
Και για πείτε μου ποιός σας ποτέ έχει αλλάξει "άλλα δοκιμασμένα χωρίς καψόνια και στα μισά λεφτα" φίλε Νίκο; Απλά τα αφήνετε στο συρτάρι και πάτε για άλλα τελείως αδιαμαρτύρητα. Γιατί, όπως λένε και κάποιοι από τους παραπονούμενους, τα BRAIN κάνουν ότι υπόσχονται, τα "δοκιμασμένα¨; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ; Για να ακούω ονόματα...
Πάντα φιλικά
Χρήστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes