Επί ένα 24ωρο από την ώρα που πόσταρα τη φωτό, συζητούσαν κάποια άτομα παρασκηνιακά για μένα, χωρίς εμένα. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθώ κι εγώ ως άμεσα εμπλεκόμενος; Θα σας διαφώτιζα με ακρίβεια και το θέμα θα έκλεινε εν τη γενέσει του. Τουλάχιστον ως διαχειριστές, οφείλατε να με ενημερώσετε για οποιαδήποτε ενέργειά σας απέναντί μου...Σου επιτέθηκαν αδίκως κάποιοι άνθρωποι επειδή νόμιζαν ότι είχες βαρέσει Καπακλή. Ο Ηλίας μιλώντας με κάποια παιδιά διέγραψε το μήνυμα σου ως όφειλε πιστεύοντας ότι όντως ήταν απαγορευμένο πουλί.
Κι όμως, δεν κρατήσατε ίσες αποστάσεις σε όλους όσους ειρωνεύτηκαν...Ακόμα και καπακλής να ήταν κανεις δεν είχε το δικαίωμα να σε ειρωνευτεί. Για τον λόγο αυτό αυτοί που σε ειρωνεύτηκαν έλαβαν warning ως συνηθίζουμε να κάνουμε σαν διαχείριση.
Δεν ήταν επίθεση. Εκτός αν θεωρείς επίθεση την περιγραφή της πραγματικότητας με τη χρήση ερωτημάτων. Το θεωρήσατε επίθεση λόγω της αδυναμίας σας να τα απαντήσετε...Εγώ το βράδυ που μπόρεσα να μπω στο φόρουμ έγραψα ένα μήνυμα και εσυ μου επιτεθηκες όπως και σε όλη την διαχειριστική ομάδα.
(Είναι η στιγμή που θα πρέπει να θυμηθείς πόσο προσβλητικά μου απάντησες)
Όσο και να ψάξεις δε θα βρεις κανένα παράδειγμα επίθεσής μου προς εσάς...Είσαι από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μας κάνουν συνεχώς επιθέσεις.
Το πρόβλημα είναι μάλλον δικό σου αν δεν μπορείς να απαντήσεις ο ίδιος στο ερώτημά σου. Από την πλευρά μου ήμουν πολύ ξεκάθαρος.Παρ´ολα αυτά, πες μου αν εγώ είμαι το πρόβλημα σου ή αυτοί που σε ειρωνεύτηκαν;
Επαναλαμβάνω ότι από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα, οφείλατε τον πρώτο που θα ενημερώνατε να ήμουν εγώ και θα λυνόταν εν τη γενέσει του. Ακόμη και άδικο να είχα θα το λύναμε με τη διαγραφή του. Επειδή όμως είχα δίκιο, θα σας το αποδείκνυα και δεν θα είχατε εκτεθεί...Το καταλαβαίνω ότι θα ήθελες να σε είχε καλύψει η διαχείριση πιο γρήγορα. Με τον χρόνο που έχουμε όμως καλώς ή κακώς δεν γίνεται.
Το ποστ μου με τη φωτό επαναφέρθηκε 24 σχεδόν ώρες από τη διαγραφή του κατόπιν πίεσης συναδέλφων. Εγώ απλά ρώτησα για ποιο λόγο μπλοκαρίστηκε ο Βίκτωρας και ποτέ δεν υποστήριξα ότι δεν αναφέρθηκα (παρόλο που πολλοί φίλοι υποστηρίζουν ότι είπε αλήθειες). Αν δεχτούμε ότι ήταν ειρωνικός, δεν είδα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τη διαχείριση και οι υπόλοιποι -κατά την παραδοχή σας- είρωνες...Αφού λοιπόν τα μηνύματα σου επαναφέρθηκαν διαγράφοντας τα άσχετα ζήτησες τον λόγο που μπαναραμε τον βικ. Την ειρωνία στα μηνύματα των άλλων την κατάλαβες αλλά για τα ειρωνικά μηνύματα του βικ δεν σε είδα να γράφεις κάτι.
Δεν ήταν απάντηση αλλά προσβολή. Ήσουν ακόμη μια φορά προσβλητικός απέναντί μου σε συνέχεια της προηγούμενη βραδιάς. Δείγμα τουλάχιστον αγένειας (για να μην εκφραστώ πιο βαριά) που δεν ήταν η πρώτη φορά όπως για παράδειγμα το περιστατικό με τον Μάκη (γι' αυτό το ανάφερα)...Και όταν δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου θεώρησες σωστό να μου κανεις ξανά προσωπική επίθεση για άσχετο θέμα ώστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις για εμενα σε ένα δημόσιο σάιτ που διάβαζαν 100αδες άνθρωποι.
Εντυπώσεις πήγες να δημιουργήσεις εσύ,αναφερόμενος δημοσίως προσβλητικά σε εμένα...
Το επίμαχο ποστ μου ήταν άκρως κυνηγετικό και ξαφνικά βρήκα τον μπελά μου. Την αιτία των διενέξεων που προκλήθηκαν να τις ψάξεις αλλού και όχι σε μένα...Στον λίγο χρόνο που περνάω στο φόρουμ θέλω να συζητάω για το κυνήγι και ποτε δεν με ενδιέφεραν οι διενέξεις.
Χαίρομαι που δέχεσαι αλλά δεν το δείχνεις στην πράξη...Καλώς ή κακώς από τη θέση του διαχειριστή πρέπει να αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις. Αυτό το δέχομαι
Ψάξε και δες αν σου επιτέθηκα προσωπικά για κινήσεις άλλων μελών και πες το και σε μένα...αλλά αυτό που δεν δέχομαι είναι προσωπικές επιθέσεις για κινήσεις άλλων μελών.
Αυτό που απορώ είναι γιατί δεν το καταλαβαίνεις εσύ...Θα περίμενα να το καταλάβεις αυτό σαν παλιό μέλος διαχείρισης οποίες και αν είναι οι διάφορες μας.
Το θέμα είναι ότι βλέπεις τον εαυτό σου ως πρόβλημά μου. Μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο αυτό. Μου είσαι παντελώς αδιάφορος μέχρι το σημείο που θα ασχοληθείς μαζί μου.Κλείνοντας σε παρακαλώ σκέψου μόνο αυτό, είμαι πραγματικά εγώ το πρόβλημα σου ή αυτοί που σε ειρωνεύονται;
Υ.Γ. 1: Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ που αναγκάστηκα να επανέλθω στο θέμα. Ένιωσα όμως την υποχρέωση να δώσω απαντήσεις γιατί προκλήθηκα.
Υ.Γ. 2: Ζητώ ταπεινά συγνώμη που πήγα κυνήγι και ενώ θέλησα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας, βρήκα τον μπελά μου και μάλιστα με τον πλέον άδικο τρόπο.
Υ.Γ. 3: Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που συνεχώς μου εκδηλώνετε κατανοώντας τη θέση μου.
Καλή συνέχεια σε όλους
Last edited: