Γιουρούκι????????????????Πόσο έχει αυτό το όπλο φίλε;
Γιουρούκι????????????????Πόσο έχει αυτό το όπλο φίλε;
Σαν όπλο που δεν εισάγεται στην Ελλάδα δεν νομίζω να το έχει δοκιμάσει η δει κάποιος συνάδελφος.Καλησπέρα σας φίλοι κυνηγοί . Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ?
View attachment 11751
Κάνουμε την έρευνα μας γιατί μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε .
Χρειαζόμαστε τα φώτα σας και περιμένουμε τις απόψεις σας . Υπάρχει κανένα γιουρούκι εκεί πέρα να μας απαντήσει ?
Καλησπέρα Δημήτρη. Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι σημαίνει η λέξη γιουρούκι για εσένα ,γιατί δεν είναι και τόσο ευγενική ούτε κολακευτική για όλους μας εδώ στο φόρουμ.Καλησπέρα σας φίλοι κυνηγοί . Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ?
View attachment 11751
Κάνουμε την έρευνα μας γιατί μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε .
Χρειαζόμαστε τα φώτα σας και περιμένουμε τις απόψεις σας . Υπάρχει κανένα γιουρούκι εκεί πέρα να μας απαντήσει ?
με το έτσι θέλω να μας πουν και κοπριες.Καλησπέρα Δημήτρη. Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι σημαίνει η λέξη γιουρούκι για εσένα ,γιατί δεν είναι και τόσο ευγενική ούτε κολακευτική για όλους μας εδώ στο φόρουμ.
Καλησπέρα Δημήτρη. Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι σημαίνει η λέξη γιουρούκι για εσένα ,γιατί δεν είναι και τόσο ευγενική ούτε κολακευτική για όλους μας εδώ στο φόρουμ.
Γειά σας , Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ? Μας ενδιαφέρει και η άποψη των μελών κυνηγών του FORUM διότι είναι σεβαστές όλες οι γνώμες τους στα πλαίσια της έρευνας αγοράς που πραγματοποιούμε . Η βοήθεια σας θα είναι καθοριστική . Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό για το προϊόν που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε , σας ευχαριστούμε .Παιδιά έχουμε κάνει εμείς τις κινήσεις μας, λάθος το γιουρουκι, πάμε παρακάτω. Έχουμε αλλα ωραία και σοβαρά θέματα να διαβάσουμε και σχολιάσουμε. Ευχαριστώ πολύ.
Ρε φιλαράκι τι σε έχει πιάσει με τα bekas αφού δεν τα ξέρει κανείς δεν πας να πάρεις καμία Baikal που είναι και δοκημασμενη να τελειώνειςΓειά σας , Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ? Μας ενδιαφέρει και η άποψη των μελών κυνηγών του FORUM διότι είναι σεβαστές όλες οι γνώμες τους στα πλαίσια της έρευνας αγοράς που πραγματοποιούμε . Η βοήθεια σας θα είναι καθοριστική . Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό για το προϊόν που μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε , σας ευχαριστούμε .View attachment 11782
Μερικοι του πανε χρονια και αλλοι κουρευουν το σανζμαν ομως χαχαχαok.
εγώ μπορώ να οδηγήσω ένα αυτοκίνητο και να αλλάζω ταχύτητες χωρίς να χρειάζομαι τον συμπλέκτη.
τι σημαίνει αυτό ? ότι πρέπει να καταργηθεί ο συμπλέκτης ?
για να βάζουν συμπλέκτη τα εργοστάσια σε όλα τα αυτοκίνητα και για να βάζουν στόχαστρα σε όλα τα όπλα , κάτι σημαίνει.
Μην βάζετε σαν μέτρο την ελάχιστη μειονότητα , αλλά να κοιτάτε την πλειοψηφία.
λέω εγώ τώρα .............
Mπύρες ,πολλές μπύρες ......οι χοντροίδεν ισχύει.....
χρειάζονται και άλλα πράγματα.
Ωχχχ.....Θα ήθελα αν γίνεται να προστεθεί και το παρόμοιας φιλοσοφίας ερώτημα περί "δικαννίσιας" τουφεκιας.
Η λογική του λέει ότι ως μονωμένο σύστημα, η τουφεκιά από δικαννο δεν έχει διαφυγές αερίων, οπότε δίνει κατά τι υψηλότερες ταχύτητες-διατρησεις.
Νομίζω στην ίδια λογική είναι και η σύγκριση αερίων-αδρανείας, επειδή χρησιμοποιούν για τη λειτουργία τους τα αέρια της καύσης της πυρίτιδας, νομίζω σε καθεμία από τις τρεις περιπτώσεις πάντως (δικαννο-αδρανεια-αερια) είναι τέτοιες οι διαφορές που στο πρακτικό κυνήγι είναι αμελητέες και μη εντοπισιμες απ' τον απλό κυνηγό. Σ' αυτό όμως στηρίζεται η ομαλότερη ανάκρουση ενός όπλου αερίων.
Βλητικα θα έλεγα ότι τη διαφορά θα παίξει ο συνδυασμός κάννης+φυσίγγι κι όχι το σύστημα λειτουργίας
Μητσο θα πιασω τη ρασπααααααα!Εισαι πολυ εμπειρος φιλε , εγραψες το μυστικο , ψηλα το χτενι κ η ριγα αεροδρομιο χωρις στοχαστρα
Ρασπα οχι , οχι φαγωμα το χτενι Τολη , πιο ψηλαΜητσο θα πιασω τη ρασπααααααα!
Αφηνω το μπρωστα και σηκωνω το πισω να ερθει παραληλο δηλαδηΡασπα οχι , οχι φαγωμα το χτενι Τολη , πιο ψηλα
Σε λίγο θα ακούσεις πολλά.Δεν είχα αυτήν την ....ωραία εμπειρία μέχρι τώρα...πραγματικά