Εγώ καταρχήν θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον maniako.Ας ξεκινήσω από την αρχή να εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη.δεν θέλω και δεν πρόκειται να μαλώσω και να έρθω σε διάλογο με κάποιον φίλο.αλλα επειδή ακούω πολλά και διάφορα θέλω να πάρω θέση.διαβαζω εδώ μέσα ότι σε σβήνουν φωτό με θηράματα,αν πεις ότι πας κυνήγι σε παρεξηγούν,άλλοι λένε ότι απαγορεύεται το κυνήγι.και εντέλει το forum τα σβήνει, "μπορεί"να σε πετάξει και έξω.ειμαστε όλοι αγανακτισμένοι,ο καθένας για διαφορετικούς λόγους,αλλά ο λόγος που για όλους είναι ο ίδιος είναι επειδή μας κόψανε το κυνηγι-την άθληση μας-το χόμπι μας-την γ____α μας,την ηρεμία μας.και λέω εγώ:τυγχάνει να ζω στην επαρχία και το βουνό από το σπίτι μου είναι 10'λεπτα.ποιον πειράζει όταν εγώ λέω ότι πάω κυνήγι.(με όπλο η χωρίς).η στο άκουσμα ότι πάω κυνήγι κάποιοι φίλοι χαλιουνται επειδή δεν μπορούν να πάνε λόγω μόνιμης κατοικίας σε μεγάλες πόλεις.εγω ξέρω ότι ο καθένας μας είναι υπεύθυνος και υπόλογος των πράξεών του.το αν θα πάω εγώ κυνήγι(με όπλο η χωρίς)δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν.εγω γουστάρω να δώσω το 300αρι.να κάνω την μ_____α μου ρε αδερφέ."τα έχω και θέλω να τα ξοδέψω."πως κάποιος παίρνει το ποδήλατο του και δεν στέλνει μυν;και την τρώει;έτσι και εγώ.δηλ λέω ένα παράδειγμα:ο κάτοικος μεγάλων πόλεων όταν έρθει σιγά σιγά η κανονικότητα(αν έρθει),και γράψει εδώ μέσα ότι πήγε θεατρο-κινηματογραφο η τελοσπαντων κάτι που δεν έχει η επαρχία εγώ πρέπει να νευριάζω μαζί του;επειδή δεν έχει στον τόπο μου και δεν μπορώ να παω;δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που απολαμβάνουμε λόγω κατοικίας μας.καλως η κακώς.και σε αυτήν την περίπτωση όσοι είναι από την επαρχία και θέλουν να κάνουν την αταξία τους δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.και από ότι ξέρω διαβάζοντας, δεν έχει απαγορευτεί το κυνήγι.αλλα η μετακίνηση για το κυνήγι.για κάποιους φίλους που το υποστηρίζουν.σιγουρα ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγησιμος.εγω δεν έχω αυτή την πρόθεση.απλα λέω την γνώμη μου.και κάτι άλλο όταν βγω εκπαιδευτικό που θα πάω;εγώ δεν έχω δει κυνηγόσκυλα σε παραλίες για βόλτα.το κυνηγόσκυλο,το βουνό είναι το μέρος του.και κάτι τελευταίο.αν θα πω έχει πουλιά η όχι και κάποιοι το συνδυάσουν ότι πήγα κυνήγι(όπως παραπάνω),συγνώμη σε σάιτ με κυνήγια δεν είμαι;το αν έχει πουλιά δεν είναι το θέμα μας;τα όπλα μας;και ότι άλλο που να μπορούμε να βοηθήσουμε τους φίλους μας;δεν μπήκα σε σάιτ γνωριμιών για γυναικες.ετσι τουλάχιστον πιστεύω.ευχαριστω για τον χρόνο σας.και συγνώμη αν προσβαλλα κάποιον φίλο.απλα λέω την γνώμη μου και την υποστηρίζω.