Τους μιλάς στη γλώσσα τους ρε:
"Μωρό μου τα είχαν σε προσφορά 2+1, εσύ τι θα έκανες?? θα άφηνες τέτοια προσφορά???"
Σωστοςςςςςςςςς
Τους μιλάς στη γλώσσα τους ρε:
"Μωρό μου τα είχαν σε προσφορά 2+1, εσύ τι θα έκανες?? θα άφηνες τέτοια προσφορά???"
Το όνομα αυτού???Απο εβδομάδα εμείς πάμε για άλλο κανόνι Ηλία
Κανονακι (3) - μουσικο οργανοΚανόνι - Βαρύ πυροβόλο όπλο
Βαράω κανόνι - φαλιμέντο
Το μωρό είναι κανόνι - Εντυπωσιακή γυναίκα
Κανονάκι (1) - Αγροτικό εργαλείο παραγωγής ήχου για απομάκρυνση πτηνών
Κανονάκι (2)- Ποτιστικό εργαλείο
Θα είσαι κανόνι - Θα έχεις καλή υγεία
....think
Γιατί θα μπαίνουν φρένα απ την μητρικήΈνα πραμα δεν καταλαβαίνω. Έστω ότι πηρανε ιδέες από τη Μπενελλι, δουλέψανε στις ελλείψεις και φέρνουν στην αγορά αυτό που ζητάει ο πελάτης. Η Μπενελλι δεν μπορούσε να δουλέψει πάνω στιις Ελλείψεις που έχει και να προσφέρει κάτι ανάλογο; Γιατί άφησαν κερκόπορτα ανοιχτή στον ανταγωνισμό;
Γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Κάποτε είχαμε μια συνάντηση με ανώτατο στέλεχος της εταιρίας που δούλευα. Όταν του είπα....1....2....3.....πράγματα για να "απογειωθεί" το προϊόν, χωρίς μάλιστα κόστος, μου απάντησε με την αποστομοτική απάντηση, σας ευχαριστούμε για το πάθος σας και τις προτάσεις σας αλλά, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μην θέλουμε να ανέβουμε άλλο από την 3η θέση που κατέχουμε στην αγορά. Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος αλλά κρατήστε αυτό που σας λέω.Γιατί άφησαν κερκόπορτα ανοιχτή στον ανταγωνισμό;
Σε στημένο παιγνίδι πάει ο νους μου κι εμενα. Αν η εταιρεία που δούλευες ήταν αμερικανική τον τύπο θα τον διώχναμε την άλλη μέρα με τις κλωτσιέςΓιατί δεν τους ενδιαφέρει. Κάποτε είχαμε μια συνάντηση με ανώτατο στέλεχος της εταιρίας που δούλευα. Όταν του είπα....1....2....3.....πράγματα για να "απογειωθεί" το προϊόν, χωρίς μάλιστα κόστος, μου απάντησε με την αποστομοτική απάντηση, σας ευχαριστούμε για το πάθος σας και τις προτάσεις σας αλλά, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μην θέλουμε να ανέβουμε άλλο από την 3η θέση που κατέχουμε στην αγορά. Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος αλλά κρατήστε αυτό που σας λέω.
Από εκεί και πέρα, τι να πεις Παύλο;
Μόνο στα πάρε δώσε...."κάτω από το τραπέζι" πάει ο νους μου.
Έχουν μέχρι και εκπεδευμενους σκύλους κατά των ομοφυλόφιλωνΤέτοια κι αν βγάζουν!
Μέχρι και αεροπλάνα φτιάχνουν, ισχύει...Προσωπικά δεν ασχολούμαι αλλά ένας γνωστός μου έλεγε ότι ακόμα και σε πολεμικό επίπεδο, είναι λίγα αυτά που ΔΕΝ φτιάχνουν. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Κάποτε είχαμε μια συνάντηση με ανώτατο στέλεχος της εταιρίας που δούλευα. Όταν του είπα....1....2....3.....πράγματα για να "απογειωθεί" το προϊόν, χωρίς μάλιστα κόστος, μου απάντησε με την αποστομοτική απάντηση, σας ευχαριστούμε για το πάθος σας και τις προτάσεις σας αλλά, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μην θέλουμε να ανέβουμε άλλο από την 3η θέση που κατέχουμε στην αγορά. Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος αλλά κρατήστε αυτό που σας λέω.
Από εκεί και πέρα, τι να πεις Παύλο;
Μόνο στα πάρε δώσε...."κάτω από το τραπέζι" πάει ο νους μου.