Σήμερα το ξανάπροσπαθήσαμε και μετά από 2 ώρες βρίσκουμε τα πουλιά σε πλαγιά με πάρα πολύ πυκνό μέρος απο πουρναρι περισσότερο κ λιγοτερο κεδρο.. Στη μοναδική προσπάθεια για τουφεκιά η σκανδάλη μουλάρωσε και δεν, λες και το όπλο είχε ασφάλεια . Ειλικρινά εκείνη τη στιγμή είχα όλη την καλή διάθεση να το κάνω ακόντιο, να το παρατήσω εκεί και να σηκωθώ να φύγω αν δεν είχα συνέπειες. Αυτό μου το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά και πρέπει να το δω Τέλος πάντων τα πουλιά φύγανε ήταν απίθανο να μπορέσουμε να τα ξαναβρούμε μιας και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε καν από εκείνο το σημείο και μετά.
Από πάνω άρχισε να χιονίζει μας έπιασε ψιλόβροχο ,ο καιρός έκλεινε και λέμε ας κατεβούμε καμιά ώρα χαμηλότερα για καμία μπεκάτσα .
Στο πρώτο μισάωρο ξεπετάμε την πρώτη και ενώ το πουλί το έχω γύρω στα 20 μέτρα έχει γυρίσει με την κοιλιά για να φύγει πίσω από κάτι πανύψηλα πουρνάρια πατάω τη σκανδάλη και πάλι μουλαρωμένη . Την 391 σημερα κατι την έτρωγε ......Μετά από κάνα εικοσάλεπτο μας έπιασε βροχή ο καιρός έκλεισε ,οπότε ήρθαμε για τζάκι.
Καριολομέρα η σημερινή.
Λίγες φωτογραφίες από εκεί που ηταν το αμάξι

Από πάνω άρχισε να χιονίζει μας έπιασε ψιλόβροχο ,ο καιρός έκλεινε και λέμε ας κατεβούμε καμιά ώρα χαμηλότερα για καμία μπεκάτσα .
Στο πρώτο μισάωρο ξεπετάμε την πρώτη και ενώ το πουλί το έχω γύρω στα 20 μέτρα έχει γυρίσει με την κοιλιά για να φύγει πίσω από κάτι πανύψηλα πουρνάρια πατάω τη σκανδάλη και πάλι μουλαρωμένη . Την 391 σημερα κατι την έτρωγε ......Μετά από κάνα εικοσάλεπτο μας έπιασε βροχή ο καιρός έκλεισε ,οπότε ήρθαμε για τζάκι.
Καριολομέρα η σημερινή.
Λίγες φωτογραφίες από εκεί που ηταν το αμάξι