Ντουφεκος!!!
Τυπαρα και αθλητικος!!!
Τυπαρα και αθλητικος!!!
Ωραίος!!και αυτός και τα σκυλιά του....Ντουφεκος!!!
Τυπαρα και αθλητικος!!!
Με φυσίγγια 4ρια στην πέρδικαΝτουφεκος!!!
Τυπαρα και αθλητικος!!!
Γερμανικά 4άρια σχεδόν 3άρια.Με φυσίγγια 4ρια στην πέρδικα![]()
Δεν είναι 828..... από το σχήμα της πάπιας και τις αεριζόμενες κανες πιο πολύ σε Beretta watering..... αλλά νομίζω ότι δεν έχει τους ώμους.......Γερμανικά 4άρια σχεδόν 3άρια.
Φαντάσου ξεπέρασε και εμένα που έριχνα 5άρια.
Μάλλον το 828 έχει θέμα διάτρησης![]()
828 U είναι Bill. Προς το τέλος, μεχρι περίπου τη μέση είναι κάτι άλλο νομίζω...Δεν είναι 828..... από το σχήμα της πάπιας και τις αεριζόμενες κανες πιο πολύ σε Beretta watering..... αλλά νομίζω ότι δεν έχει τους ώμους.......
Δεν το είχα δει μέχρι το τέλος...... έχετε δίκιο.... άλλωστε το λέει κιόλας.... πρώτη μέρα της μπενελαρας...... και παλιότερα που είχα δει βίντεο του συγκεκριμένου είχε άλλο όπλο και με παρέσυρε...... φτώχεια βλέπω όμως..... πισίνες, αυλές στο κυνήγι με audi..... Νικόλα με αρβύλα από το στεγοσαυρο κυνηγάει και αυτός...... και δείχνει και τα βήματα που κάνει..... δικός μας είναι......χαχαχαχα.... καλά να περνάει ο άνθρωπος....828 U είναι Bill. Προς το τέλος, μεχρι περίπου τη μέση είναι κάτι άλλο νομίζω...
Πολλά γραμμάρια χοντρά σκάγια και εκεί φαίνεται πραγματικά η μακρινές καταβολές σε μεγάλα θηράματα.Εμένα μου έκανε εντύπωση τα 4αρια.. κάποιες βολές του φαίνονται ιδιαίτερα σε παλιά βίντεο του ,πραγματικά μακριά.ισως γι'αυτό να βάζει 4αρια.
στην αρχη ειναι betinsolli.828 U είναι Bill. Προς το τέλος, μεχρι περίπου τη μέση είναι κάτι άλλο νομίζω...
Φίλε και εγώ 40 γρ ρίχνω στην Πέρδικα με νούμερο 6 . Δε ξέρω αν είναι υπερβολή τα 4αρια...απλά σκέφτομαι αν σε περίπτωση σου βγει κοντά το πουλί ( πράγμα δύσκολο αλλά όχι απίθανο) και φάει την πρώτη τουφεκιά πολύ κοντά ..μη διαλύσει..τεσπα,ο καθένας μας όπως έχει συνηθίσει και νιώθει σιγουριά!Πολλά γραμμάρια χοντρά σκάγια και εκεί φαίνεται πραγματικά η μακρινές καταβολές σε μεγάλα θηράματα.
σωστα ,παιζει ρολο και ο τοπος.Φίλε και εγώ 40 γρ ρίχνω στην Πέρδικα με νούμερο 6 . Δε ξέρω αν είναι υπερβολή τα 4αρια...απλά σκέφτομαι αν σε περίπτωση σου βγει κοντά το πουλί ( πράγμα δύσκολο αλλά όχι απίθανο) και φάει την πρώτη τουφεκιά πολύ κοντά ..μη διαλύσει..τεσπα,ο καθένας μας όπως έχει συνηθίσει και νιώθει σιγουριά!
Μάνο και οι δύο περιπτώσεις είναι υπερβολή.Φίλε και εγώ 40 γρ ρίχνω στην Πέρδικα με νούμερο 6 . Δε ξέρω αν είναι υπερβολή τα 4αρια...απλά σκέφτομαι αν σε περίπτωση σου βγει κοντά το πουλί ( πράγμα δύσκολο αλλά όχι απίθανο) και φάει την πρώτη τουφεκιά πολύ κοντά ..μη διαλύσει..τεσπα,ο καθένας μας όπως έχει συνηθίσει και νιώθει σιγουριά!
Πολύ μεγάλη κουβέντα....Παρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή.... Τόπος, σκύλος, καιρικές συνθήκες, υψόμετρο αν έχεις παρέα η όχι...Προσωπικά επειδή είναι δύσκολο να τα κοντρολάρεις συνέχεια ολα αυτα μαζί πάω σε μια μέση λύση σε 7 νούμερο ή και 6-7 ανα περίπτωση στα 34-36 γραμ.Στα φερμαριστά αν προλάβω μαλλινόταπα...Παραπάνω γραμμάρια τα αποφεύγω αλλά σε τελική αναλυση, όπως βολεύεται ο καθένας...!Μάνο και οι δύο περιπτώσεις είναι υπερβολή.
Μήπως με τα 40 γρμ #6,αν βγει κοντά το πουλί και το πάρουμε,δεν θα σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους?
Ακόμη και με 32 γρμ,το ίδιο θα πάθει!
Δηλαδή με 33-34 γρμ #6,δεν θα καταβληθεί?
Γιατί να πας στα 40 και να "ψάχνεις"την δεύτερη τουφέκια αν χρειαστεί?
Προφανώς και είναι υπερβολή, με αυτό νιώθω εγώ προσωπικά όμως σιγουριά.οπως έγραψα και πιο πάνω ο καθένας μας,όπως έχει συνηθίσει και τον βολεύει στο τόπο του. Απλά θεωρώ πως το να ρίχνεις 4 νούμερο ε..εκεί παρά είναι υπερβολή.αν και με έβαλε ο συνάδελφος από τη Κύπρο σε σκέψεις και ίσως να κατέβω ένα νούμερο σκάγια (5) να δω αν θα υπάρχουν διαφορές (του χρόνου προφανώς).Μάνο και οι δύο περιπτώσεις είναι υπερβολή.
Μήπως με τα 40 γρμ #6,αν βγει κοντά το πουλί και το πάρουμε,δεν θα σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους?
Ακόμη και με 32 γρμ,το ίδιο θα πάθει!
Δηλαδή με 33-34 γρμ #6,δεν θα καταβληθεί?
Γιατί να πας στα 40 και να "ψάχνεις"την δεύτερη τουφέκια αν χρειαστεί?
Όχι φυσικά, δεν είναι υπερβολή ! Τουλάχιστον για εμένα. Ας ρίχνει ο καθένας αυτό που πιστεύει. Όποιος θέλει μπορεί να ρίχνει και με νεροπιστολο γιατι ντάξει μωρέ , τα 24 γρ είναι πολύ δυνατά για την ταπεινή περδικουλαΓιατί μιλάμε για υπερβολή όταν κάποιος ρίχνει 40 γραμμάρια 6αρια στην πέρδικα ; Σαν αριθμός σκαγιων είναι ίδιος με 32 γραμμάρια 7αρια, η διαφορά μεγέθους από 2,5 χιλιοστά σε 2,7 είναι τόσο μεγάλη που καθιστά τα 6αρια υπερβολικά ;