Πέρδικα

Έβγαλα μια βόλτα τη σκύλα την 25η και κόπηκε στο πέλμα σε γυαλί μάλλον. Βαθύ κόψιμο στο μεγάλο μαξιλάρακι.

Μίλησα με την κτηνίατρο τηλεφωνικά λόγω της ημέρας και μου είπε αντιβίωση και καλύτερα να μείνει ανοιχτή η πληγή.

Τώρα βλέπω ένα χάσμα στο σημείο και ανησυχώ αν θα μείνει κάποια ουλή χωρίς το σκληρό δέρμα που έχει το μαξιλάρι.

Τωρα στην κτηνίατρο τι να πω; Ότι ανησυχώ αν θα βγάζει 6 ώρες στην πέτρα...
Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία;
Μήν ανησυχείς θα θρέψει.
ΣΤα πρώτα κυνήγια έχω δει πέλματα που λες πότε θα ξαναπερπατησουν.
Αν είναι γιαλί όπως λες , μόνο μην έχει μείνει κάποιο κομμάτι μέσα, αλλά δύσκολο.
Η αντιβίωση υποχρεωτική.

Έβγαλα μια βόλτα τη σκύλα την 25η και κόπηκε στο πέλμα σε γυαλί μάλλον. Βαθύ κόψιμο στο μεγάλο μαξιλάρακι.

Μίλησα με την κτηνίατρο τηλεφωνικά λόγω της ημέρας και μου είπε αντιβίωση και καλύτερα να μείνει ανοιχτή η πληγή.

Τώρα βλέπω ένα χάσμα στο σημείο και ανησυχώ αν θα μείνει κάποια ουλή χωρίς το σκληρό δέρμα που έχει το μαξιλάρι.

Σου εδωσε περα απο αντιβιωση φαρμακα,αλοιφες κλπ;
Υπαρχουν αλοιφες αλλά και σπρέι που επιταχύνουν την επούλωση.
Εμενα πέρυσι εφαγε καλο σκισιμο απο πορσελάνη στα Μεσόγεια. Οχι στο πελμα αλλα ψηλοτερα Με τους γιατρούς τα ειδα ολα. Οτι ναναι . Αναγκαστηκα να κανω δρομολόγια σε γιατρο στο Καπανδριτι ,αλλα βρηκα σωστη αντιμετωπιση.
Ασε που ειχε παθει και μολυνση και ο πρωτος γιατρος απλα τον επαιζε .

Last edited:

Θα θρέψει το πόδι κανονικά. Εκτός από την αντιβίωση δε βάζεις και το μπλε αντισηπτικό σπρέι ή pulvo;

Back