Πού τα βρήκες όλα αυτά ρε θηρία; Μπράβο σου πάντωςΣε ευχαριστώ.. πέρσι ξεκίνησα να μαζεύω. Δεν κυνηγά κάποιος άλλος από την οικογένεια μου.
Έχεις πάθος! Όχι Νικόλα, δεν ασχολήθηκα φίλε.Έχω χαλάσει πολλά λεφτά... Έχω κεράσει πολλούς παππούδες πέρδικες μπεκατσες λαγούς αγριογούρουνα... έως το χειμώνα δούλευα σε εταιρεία καφέ κ έκανα διανομή σε όλοι την Πελοπόννησο Έχω πάει σε όλα τα κυνηγετικά μαγαζιά μέχρι κ παλιά μπακάλικα έχω αγοράσει πράγματα Αλλά δεν είχα λεφτα για να τα πάρω όλα. Αλλά έλεγα σε άλλους φίλους που έψαχναν να τα πάρουν όπως εσένα.. Την πήρες την σοκολ?
Αν κάνεις Συλλογή πάρε λίγα, γιατί μετά ξεφεύγει το πράγμα χαχαχαΈχεις πάθος! Όχι Νικόλα, δεν ασχολήθηκα φίλε.
Πιστεύω ότι είναι αρκετά αυτά που έχεις.. Εγώ δεν γεμίζω απλά μαζεύω παλιά κυνηγετικά Γιατί ειμαι τής άποψης ότι θα είμαι ΚΥΝΗΓΌΣ όσο ζω κ μερικά πράγματα να ομορφύνει το προσωπικό μας χώρο είναι καλό να υπάρχουν. Κ να μας ταξιδεύει η σκέψη από τα λεγόμενα κάθε παλιού κυνηγού.εχω μερηκους διαφορους παλιους χαρτινους καλυκες , και πλαστηκους με 6,45 , γυρω στους 600 , αλλα φτανει μεχρη εκει , γιατι ειναι τρελα και εξοδα πολλα , σε λιγο δεν θα εχω ουτε χωρο , γιατι εχω και καινουριους , μια και ειμαι ιδιογωμοτης
Νικολα πλαστικα ειναι ;και ολη η ομας....
χαρτινα φιλρ μουΝικολα πλαστικα ειναι ;
Δεν ξέρω πάντως γράφει ακριβώς τα ίδια σε όλα κ έχω δει κ ποιό ανοιχτόχρωμοΔιαφορετικο χρωμα, γιατι ομως;
Δεν ξέρω πάντως γράφει ακριβώς τα ίδια σε όλα κ έχω δει κ ποιό ανοιχτόχρωμο