skyfall
Banned
Νίκο αυτή την δούλευαν για υδροβιο ??Την γεμιζω σχεδόν αποκληστικα. Για το βάλτο στα 35γρ.Η ποιο άχρηστη ποιρυτηδα που κηκλοφορησε.
Νίκο αυτή την δούλευαν για υδροβιο ??Την γεμιζω σχεδόν αποκληστικα. Για το βάλτο στα 35γρ.Η ποιο άχρηστη ποιρυτηδα που κηκλοφορησε.
Μαυρο χρυσο εξαγωνο ,Τι εφταχναν οι παλαιοτεροι εργα τεχνης
Έτσι όπως το λες Νίκο! Έργα τέχνης!! Τώρα τα βάζουν σε πλαστικά δοχεία βάσει νομοθεσίας...Μαυρο χρυσο εξαγωνο ,Τι εφταχναν οι παλαιοτεροι εργα τεχνης
15 δραχμές έκανε τοτε
Αυτά που έχετε μαζέψει παιδιά φυσίγγια και κουτιά πυριτιδας είναι κειμήλια.15 δραχμές έκανε τοτε
Αυτά βγαίνουν σίγουρα πριν το 1950 ρώτησα έναν που είναι 1918 γεννηθείς του έδειξα μερικά κουτιά κ μου είπε ότι τα θυμάμαι μετά το στρατό ήταν Κ ΑΛΒΑΝΊΑ 1940 41 ΣΤΗΝ ΜΆΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΕΊΠΕ Κ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑΑυτά που έχετε μαζέψει παιδιά φυσίγγια και κουτιά πυριτιδας είναι κειμήλια.
Γιατί εποχή μιλάμε φίλε Νικόλα, μαύρη πυρίτιδα.
Κωσταντινε η μαυρη μπαρουτη απο τη δημητσανα μεχρι το 1900 περιπου συσκευαζωταν σε ξυλινα βαρελακια ,Θα βαλω φωτογραφια μιας και εχω ενα στη συλλογη μου,Μεταλλικα κουτια κυκλοφορησαν περιπου το 1910Αυτά που έχετε μαζέψει παιδιά φυσίγγια και κουτιά πυριτιδας είναι κειμήλια.
Γιατί εποχή μιλάμε φίλε Νικόλα, μαύρη πυρίτιδα.
Αυτά βγαίνουν σίγουρα πριν το 1950 ρώτησα έναν που είναι 1918 γεννηθείς του έδειξα μερικά κουτιά κ μου είπε ότι τα θυμάμαι μετά το στρατό ήταν Κ ΑΛΒΑΝΊΑ 1940 41 ΣΤΗΝ ΜΆΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΕΊΠΕ Κ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ
Δεν παιζεστε με τίποτα περιμένουμε φώτο.Κωσταντινε η μαυρη μπαρουτη απο τη δημητσανα μεχρι το 1900 περιπου συσκευαζωταν σε ξυλινα βαρελακια ,Θα βαλω φωτογραφια μιας και εχω ενα στη συλλογη μου,Μεταλλικα κουτια κυκλοφορησαν περιπου το 1910
Α