Pyrkal frappe coffeeΕγω περιμενω παντως απο καποιο πολυ καλο φιλο να δω το κουτι του ελληνικου πυριτιδοποιειου , αυτο του κιλου , με τα 10 φακελλακια των 100 γραμμαριων!!
Γιατι;;;; σου αρεσουν;; τι τους θελεις;;Η καληκες μουυυυυυ κρατα το κουτη πεσκεσει και στηλε το περιεχομενοοοο
Εγω πρωτη φορα το βλεπω, φιλε Στελιο !!!Αυτό ρε παιδιά σας λέει τίποτα; Το έχετε ξαναδεί ; Τι μπορεί να είναι ;;; .xm.
Μου έδωσε χθες ο γαμπρός μου μια τσάντα παλιά φυσίγγια, έχει πάψει να ασχολείται με το κυνήγι πάνω από 20 χρόνια, μπορεί να ήταν και του πατέρα του ... Ως επί το πλείστον διάφορα παλιά Lambro (με την κεντρική σύντηξη) και ανάμεσα σε αυτά ήταν και 4-5 τέτοια. Έσφαξα ένα από περιέργεια να δω τα υλικά του:
Δεν ξέρω ποια είναι η πυρίτιδα, στις φωτό δεν αποδίδεται καλά η απόχρωση. Δεν έχω δει πρόσφατα και δεν ξέρω καλά και τη JK6, για να πω αν είναι αυτή ...
Προσέξτε το καψούλι 6,45 και το κλιμακωτό κωνικό πυθμένιο του κάλυκα !!! Τα σκάγια βγαίνουν μάλλον 7αρια (10,3 σκ/γρ.) παρόλο που στο χαρτονάκι γράφει 6 ...
Υποψιάζομαι μήπως είναι ιδιογόμωση ... αν και όλα τα υπόλοιπα ήταν του εμπορίου... Και αυτό ήταν το μοναδικό με ρελιαστό κλείσιμο ... .xm.
Montcaret ειναι περιοχη στην Γαλλια και J.C ειναι οπλοπωλειο στην ιδια περιοχη..Το ειχα βρει καποτε τυχαια στο ίντερνετ χαζευοντας γαλλικα φυσιγγια..Αυτό ρε παιδιά σας λέει τίποτα; Το έχετε ξαναδεί ; Τι μπορεί να είναι ;;; .xm.
Μου έδωσε χθες ο γαμπρός μου μια τσάντα παλιά φυσίγγια, έχει πάψει να ασχολείται με το κυνήγι πάνω από 20 χρόνια, μπορεί να ήταν και του πατέρα του ... Ως επί το πλείστον διάφορα παλιά Lambro (με την κεντρική σύντηξη) και ανάμεσα σε αυτά ήταν και 4-5 τέτοια. Έσφαξα ένα από περιέργεια να δω τα υλικά του:
Δεν ξέρω ποια είναι η πυρίτιδα, στις φωτό δεν αποδίδεται καλά η απόχρωση. Δεν έχω δει πρόσφατα και δεν ξέρω καλά και τη JK6, για να πω αν είναι αυτή ...
Προσέξτε το καψούλι 6,45 και το κλιμακωτό κωνικό πυθμένιο του κάλυκα !!! Τα σκάγια βγαίνουν μάλλον 7αρια (10,3 σκ/γρ.) παρόλο που στο χαρτονάκι γράφει 6 ...
Υποψιάζομαι μήπως είναι ιδιογόμωση ... αν και όλα τα υπόλοιπα ήταν του εμπορίου... Και αυτό ήταν το μοναδικό με ρελιαστό κλείσιμο ... .xm.
Πόσα ξέρεις εσύ;;;;; και μαλινη τάπα πρέπει να είναι ωραία φυσίγγια ρίξε κανένα Στελαρα να μας πεις.Montcaret ειναι περιοχη στην Γαλλια και J.C ειναι οπλοπωλειο στην ιδια περιοχη..Το ειχα βρει καποτε τυχαια στο ίντερνετ χαζευοντας γαλλικα φυσιγγια..
Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ειναι ξαναγεμισμενα..
Στέλιο ξέρεις τι σημαίνει αυτό, ετοίμασε δεματακι για Αθήνα.Εγω πρωτη φορα το βλεπω, φιλε Στελιο !!!
JK6Αυτό ρε παιδιά σας λέει τίποτα; Το έχετε ξαναδεί ; Τι μπορεί να είναι ;;; .xm.
Για ρακοσφηνακιαΓιατι;;;; σου αρεσουν;; τι τους θελεις;;
5/κιλο Inteal
Στηστην 2,10χ34 η 2χ32 ρελιαστο να δεις
Ωραια πραγματα βλεπω φιλε Μιχαλη!!! Εχεις να γεμιζεις φουλ... τωρα!!!5/κιλο Inteal
Και γ@μω τις κόντρα δόσεις, ε ;;; Πάντως δεν τον είχα τον συμπέθερο για τέτοια κόλπα ... Εκτός κι αν τα γέμιζε εδώ κανένα από τα παλιά μαγαζιά ... Και τώρα πια δεν μπορώ να τον ρωτήσω κιόλας ... .pop.JK6
1.90x30
Μαλλινοταπο
Όνειρο θερινής ημέρας!!
Να την τρώει το τρυγονακι και να σβήνει!
Με πλάγιο...
Το πιο κοντινό από τα σύγχρονα,που μπορεί να χρησιμοποιηθει, είναι το 615.Η ideal φαινεται σφραγισμενη, και το δοχειο σε καλη κατασταση. Αν μπορεσεις να τη συνδυασεις με αντιστοιχης ηλικιας καλυκες-καψουλια (και ιδιας καταστασης εννοειται) θα την ευχαριστηθεις. Θυμαμαι ομως τον πατερα μου συχνα να λεει οτι την παρατησε, επειδη απο παρτιδα σε παρτιδα ηταν εντελως διαφορετικες, μια φωτια και λαυρα, μια χωμα σκετο.