Gagarin 2 Νοεμβρίου 2017 #3.321 Σε πορτοκαλί δέν θυμάμε να έβγαζε,σε διαφανές έπερνα για τις τσίχλες με πιό χαμηλό παφυλα απο αυτο,και κόκκινο κάλυκα τα διασποράς,chettid
Σε πορτοκαλί δέν θυμάμε να έβγαζε,σε διαφανές έπερνα για τις τσίχλες με πιό χαμηλό παφυλα απο αυτο,και κόκκινο κάλυκα τα διασποράς,chettid
tasos hunter 2 Νοεμβρίου 2017 #3.323 Gagarin said: Αφιερομένη σε ένα φίλο απο εδώ μέσα Click to expand...
georiatr 2 Νοεμβρίου 2017 #3.324 Γιάννη με πρόλαβες!!!!! Χαχαχα!!!! Παρέλαβες πιο γρήγορα από μένα παρότι εγώ είμαι δίπλα κι εσύ πολύ μακριά!!! Last edited: 2 Νοεμβρίου 2017
Γιάννη με πρόλαβες!!!!! Χαχαχα!!!! Παρέλαβες πιο γρήγορα από μένα παρότι εγώ είμαι δίπλα κι εσύ πολύ μακριά!!!
Gagarin 2 Νοεμβρίου 2017 #3.327 Έχω να καταγγείλω οτι ύπάρχει οργανομένη μαφία, με διάθεση υλικών ιδιογόμωσης.Χα, ΧΑ...
georiatr 2 Νοεμβρίου 2017 #3.328 Gagarin said: Έχω να καταγγείλω οτι ύπάρχει οργανομένη μαφία, με διάθεση υλικών ιδιογόμωσης.Χα, ΧΑ... Click to expand...
Gagarin said: Έχω να καταγγείλω οτι ύπάρχει οργανομένη μαφία, με διάθεση υλικών ιδιογόμωσης.Χα, ΧΑ... Click to expand...
nikos smprk 3 Νοεμβρίου 2017 #3.331 tasos hunter said: Click to expand... τασο εχω και για σενα tasos hunter said: Click to expand...
Gagarin 3 Νοεμβρίου 2017 #3.332 Διαφορά FIOCHI /LEON BEAUX Όπως βλέπουμε ο BEAUX έχει πιο καλή γκραβούρα...
N NIKOS ORFANIDIS Banned 4 Νοεμβρίου 2017 #3.334 ανταλαγη τα 28αρια χαρτηνα με ρελιαστα ετοιμα ροτβαι διασπορας , δεχεσε ναι η οχι
Gagarin 4 Νοεμβρίου 2017 #3.336 Αυτά είναι που σου είχα δώσει... δεν θυμάσαι... Τώρα εγώ έχω την φώτο μόνο. Τι τά 'κάνες τα γέμισες και θές κι'άλλα!!!
Αυτά είναι που σου είχα δώσει... δεν θυμάσαι... Τώρα εγώ έχω την φώτο μόνο. Τι τά 'κάνες τα γέμισες και θές κι'άλλα!!!
N NIKOS ORFANIDIS Banned 5 Νοεμβρίου 2017 #3.338 ο γερος πεθανε, και η γυναικα του, η βλαμενη τα πεταξε ολα τα υλικα για το 16αρι , ετσυ μου ειπε αληθεια ψεματα , δεν ξερω τι να πω
ο γερος πεθανε, και η γυναικα του, η βλαμενη τα πεταξε ολα τα υλικα για το 16αρι , ετσυ μου ειπε αληθεια ψεματα , δεν ξερω τι να πω
N NIKOS ORFANIDIS Banned 5 Νοεμβρίου 2017 #3.339 τα 28αρια τα χαρτινα τα ερηχνα απο 6 φορες το καθενα , μετα τελειοσαν και τα καωουλια , και τωρα τα εχω στην ακρη για συλογη ,λιομενα απο της πολλες φορες ,
τα 28αρια τα χαρτινα τα ερηχνα απο 6 φορες το καθενα , μετα τελειοσαν και τα καωουλια , και τωρα τα εχω στην ακρη για συλογη ,λιομενα απο της πολλες φορες ,
Gagarin 5 Νοεμβρίου 2017 #3.340 Πάνε οι 28άριδες χάρτινοι κάλυκες!! υπέρ πίστεως και πατρίδος!! Τουλάχιστον έπεσαν και θηράματα πολλά;
Πάνε οι 28άριδες χάρτινοι κάλυκες!! υπέρ πίστεως και πατρίδος!! Τουλάχιστον έπεσαν και θηράματα πολλά;