Panagiotis xios Αν θες LABRO ΠΑΛΙΆ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΈΝΑ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΘΥΜΆΜΑΙ ΈΧΕΙ ΤΑ ΒΕΡΓΊΝΑ Κ ΜΕΡΙΚΆ ΠΥΡΚΑΛ και stokas
εχω καποια θελω καποια αλλα τ θελω σε ευχαριστωPanagiotis xios Αν θες LABRO ΠΑΛΙΆ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΈΝΑ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΘΥΜΆΜΑΙ ΈΧΕΙ ΤΑ ΒΕΡΓΊΝΑ Κ ΜΕΡΙΚΆ ΠΥΡΚΑΛ και stokas
30γρ ,φυσιγγαρα ηταν!σημερα κονωμησα ενα κουτακι λαμπρο 7αρακια απο τον νουνομου παλιος κυνηγος και εχη να μου δωση αλα δυο,,πριν 3 χρονια μου ειχε δωση καμια 10αρια κουτακια 8αρια και τα εκαψα κανονικα στα τρυγονια γρυγορο φυσιγκακι,,αλα δεν αναφερη στο κουτι η στο φυσιγκι τα γραμαριαthink εγω λεω για 31 γραμαρια μιας και ειναι πωλη παλιααα σηρα της λαμπρο
30γρ
Αυτό το κόκκινο λες;;;Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οταν βγηκε το "κοκκινο" δεν ηταν 33γρ οπως οταν αργοτερα ονομαστηκε σε "βεργινα" αλλα δεν εχω καποιο να ζυγισω τα σκαγια.
Το σίγουρο είναι πως έχουν τα παλιά και τα και τα τελευταία Βεργίνα πυρίτιδα C7......Αυτό το κόκκινο λες;;;
Μη βάλεις στοίχημα ...
Σημ. Αυτό ήταν σε Νο 5 ... Δεν έχω σε ψιλά νούμερα, και δεν ξέρω αν άλλαζε κάτι. Μάλλον θα είχαν και άλλη πυρίτιδα ... ;;;
Μπραβο Στελιο..Λυθηκε η απορια..Μη βάλεις στοίχημα ...
ηρθε νικο θ παρω να δω αν εχει ασπρο και μαυρο σε ευχαριστωΣου έστειλα μνμ το τηλέφωνο Αλλά κολλάει το ίντερνετ μου δεν ξέρω αν ήρθε τι παίζει ΜΕ ΤΑ μνμ
Δεν είχα ανοίξει, αλλά άνοιξα απόψε !!! Μάλιστα είχα 2 διαφορετικά πορτοκαλί, 32 γρ. και τα 2 ... μη με ρωτήσεις ποιο είναι πιο παλιό ...Μπραβο Στελιο..Λυθηκε η απορια..
Τα πορτοκαλι 645 που ειχες ανοιξες κανενα?
Τον ιδιο ειχαν κ τα παλια ασημοπαφυλα waidmansheilΓια το συγκεντρωτήρα αυτόν τι ξέρουμε ??? Δεν τον έχω ξαναδεί από κοντά νομίζω, μόνο σε φωτο από διαφημίσεις, και δεν θυμάμαι, πατέντα της Lambro ήταν ??? Παρατήρησα, και φαίνεται και στη φωτο, ότι το ποδαράκι που μοιάζει με βίδα είναι κούφιο εσωτερικά κι έχει μια τρύπα από κάτω ...
τον ιδιο συγκεντρωτηρα εβαζε και ο αποστολιδης στα πρωτα τα κουικ.Δεν είχα ανοίξει, αλλά άνοιξα απόψε !!! Μάλιστα είχα 2 διαφορετικά πορτοκαλί, 32 γρ. και τα 2 ... μη με ρωτήσεις ποιο είναι πιο παλιό ...
Το ένα Νο.6 με διβασική μπαρούτη (S4) σε κάλυκα MARTIGNONI GENOVA - 67 mm, και συγκεντρωτήρα SNIA GT :
Και το άλλο Νο.7 σε κάλυκα FIOCCHI HELLAS - 70 mm με χάρτινο κωνικό πυθμένιο (base-wad)
Η πυρίτιδα είναι μονοβασική, τετράγωνα και ρομβοειδή φυλλίδια. Δεν μπόρεσα να πετύχω φωτογραφία που να αποδίδει πιστά το χρώμα της, αλλά είναι πολύ σκούρο πράσινο - κυπαρισσί ... Με Α1 δε μοιάζει πάντως. Δεν ξέρω ... παίζει να είναι Kuropatwa ?????? δεν την έχω δει αυτή ποτέ, κι επίσης δεν ξέρω αν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τη Lambro ... ????
Για το συγκεντρωτήρα αυτόν τι ξέρουμε ??? Δεν τον έχω ξαναδεί από κοντά νομίζω, μόνο σε φωτο από διαφημίσεις, και δεν θυμάμαι, πατέντα της Lambro ήταν ??? Παρατήρησα, και φαίνεται και στη φωτο, ότι το ποδαράκι που μοιάζει με βίδα είναι κούφιο εσωτερικά κι έχει μια τρύπα από κάτω ...
Υποθέτω (κυρίως λόγω του συγκεντρωτήρα, και του χάρτινου πυθμένιου του κάλυκα) ότι αυτό το φυσίγγι είναι παλιότερο από το παραπάνω ...
think