Παλιά ιδιογόμωση
Οεξοπλισμος του μπαρμπα Κωστη , Η τσαντα αυτοσχεδια με δυχτι που το επλεξε η κυρα Ελενη ,Δυο μαχαιρακια ενα για να γδερνει τις αλεπουδες και τα κουναβια και ο σουγιας για το κολατσιο του,Κυνηγουσε με δυο δικαννα 16αρια ,και παντα με φυσιγγια που γεμιζε μονος του ,Ζουσε λιτα αλλα ηταν παντα χαμογελαστος
Αυτός είχε βρει το πραγματικό νόημα της ζωής και το ζούσε, μακάρι να μπορούσαμε και εμείς.Οεξοπλισμος του μπαρμπα Κωστη , Η τσαντα αυτοσχεδια με δυχτι που το επλεξε η κυρα Ελενη ,Δυο μαχαιρακια ενα για να γδερνει τις αλεπουδες και τα κουναβια και ο σουγιας για το κολατσιο του,Κυνηγουσε με δυο δικαννα 16αρια ,και παντα με φυσιγγια που γεμιζε μονος του ,Ζουσε λιτα αλλα ηταν παντα χαμογελαστος
Καλη βδομαδα Κωστα Μπραβο πολυ ωραια το 36αρι ποιο σπανιοΚαλή βδομάδα δεν είπαμε
Νίκο μου είναι 410 και πράγματι είναι η πιο σπάνια αλλά η ALPHAMAX νομίζω είναι πιο παλαιά γιατί ήταν από τον καιρό που η ELEY ήταν θυγατρική της ICI. Έστειλα και γράμμα στην εταιρία για αυτή τη χαρτούτσια και μου απάντησαν. Κάπου το έχω αυτό το γράμμα. Θα το βρώ που θα μου πάει. Είναι προ 1965 και κατασκευάστηκαν για την Αφρική. Πως βρέθηκε στην Κύπρο κανείς δεν ξέρει.Καλη βδομαδα Κωστα Μπραβο πολυ ωραια το 36αρι ποιο σπανιο
Σε χέρομαι!!!!!!
κοσμήματα νικολα
Τα πλαστικα τα εχω κυνηγησει Ειναι απο τα πρωτα πλαστικα της Federal με κερακι στο αστερι ,Δηλητηριο στο πολυ κρυοΣε χέρομαι!!!!!!