Απο οτι φαινεται(υπηρχαν και αλλοι δυο κατασκευαστες με την ιδια "φιρμα") προκειται για τα Κρητικα κεραυνος που εχουν σταματησει εδω και πολλα χρονια να παραγονται..View attachment 14052Κεραυνος 32 και 34 γραμμαρια.
Γνωριζετε αν κυκλοφορουν ακομα?
View attachment 14054Επεσε στα χέρια μου αυτό το φυσιγγι ξέρετε από που προέρχεται??
Ευχαριστώ για την απάντηση!Απο οτι φαινεται(υπηρχαν και αλλοι δυο κατασκευαστες με την ιδια "φιρμα") προκειται για τα Κρητικα κεραυνος που εχουν σταματησει εδω και πολλα χρονια να παραγονται..
τα εχετε ριξει στο κυνηγι?
Η διαφημιση ειναι του 1995..
View attachment 14058
Προφανως κ εχουν σβησει τα γραμματα..ειναι αρκετα δυσκολο μαλλον ακατορθωτο θα ελεγα να σου απαντησει καποιος με ακριβεια εχοντας μονο αυτα τα στοιχεια που μπορουν να συναντηθουν κ σε αλλα παλια φυσιγγια..
Σειρά κουτουμάνος....το κίτρινο ίσως είναι πολύ παλιότερο απ'όλα της φωτό...για να είναι σε Ν4 μου κάνει εντύπωση το 12άρι μέταλλο που έχει...τα nickel τα κυκλοφορούσε αν θυμάμαι καλά ως το 2000 κ είναι με Α0....τα υπόλοιπα δν τα είχα ξανά δει.
Σαν να το εχει το πατηματάκι του παντωςView attachment 14052Κεραυνος 32 και 34 γραμμαρια.
Γνωριζετε αν κυκλοφορουν ακομα?
Έχω στην αποθήκη κάποια ίδια αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Έσφαξα κι ένα πριν λίγο καιρό κι έχω κρατήσει το σεταπ.View attachment 14054Επεσε στα χέρια μου αυτό το φυσιγγι ξέρετε από που προέρχεται??
Το έριξες κάπου είδες είναι καλο?Έχω στην αποθήκη κάποια ίδια αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Έσφαξα κι ένα πριν λίγο καιρό κι έχω κρατήσει το σεταπ.
Δεν το έριξα αλλά να ξέρεις είναι γεμισμένο περίπου πριν από 25 χρόνια.Το έριξες κάπου είδες είναι καλο?
Τετοια εχω πρασινα 16αρια,Δεν ξερω χρονολογια
Εξ Ιταλίας. Μόνο το gm3 ίσως είναι ΕλληνικόView attachment 14092Επεσαν στα χέρια μου αυτά τα φυσίγγια ξέρουμε από πού προέρχονται??