Πράγματι αυτό το κουτί με τα pellagri από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο και νομίζω δεν το βρίσκεις και εύκολα. Βέβαια η τιμή ήταν φαρμάκιΩραίο κουτί κ ωραία φυσίγγια Μιχαλάκη.!!!
Πράγματι αυτό το κουτί με τα pellagri από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο και νομίζω δεν το βρίσκεις και εύκολα. Βέβαια η τιμή ήταν φαρμάκιΩραίο κουτί κ ωραία φυσίγγια Μιχαλάκη.!!!
Ξέρουν πολλοί ευρωπαίοι κυνηγοί κινέζικα???
Μαλλον επετειακή έκδοση για κάποια Ολυμπιάδα ;Ξέρουν πολλοί ευρωπαίοι κυνηγοί κινέζικα???
Kαι σε καποια κουτια απο F2 MACH σκοπευτικα φυσιγγια, ειχε κινεζικα στη συσκευασια. Ισως ηταν βεβαια παρομοιας εποχης κατασκευασμενα, ισως προοριζονταν για την ολυμπιαδα του Πεκινου, δε ξερωΜαλλον επετειακή έκδοση για κάποια Ολυμπιάδα ;
Μαλλον κάτι τέτοιο παίζει Βικτωρα , ωραίος κάλυκας όμως λείος ;Kαι σε καποια κουτια απο F2 MACH σκοπευτικα φυσιγγια, ειχε κινεζικα στη συσκευασια. Ισως ηταν βεβαια παρομοιας εποχης κατασκευασμενα, ισως προοριζονταν για την ολυμπιαδα του Πεκινου, δε ξερω
Ριξε και κανενα να τα χαρεις.Εγω ριχνω χαρτινακρατα 3,4 και μπουμπουνατα μην τους ακους
Καραγιάννης λεγόταν.. Είχαν ξεκινήσει συνεταιρικα..
Αυτοί γεμιζονται μόνο με mb αλλιώς πανε χαμένοι ΧαχαΑυτους λεω. Ειχα βρει πριν αρκετα χρονια καμποσους απο αυτους και φυσικα τους μαζεψα
View attachment 28878
Ναι ιταλικα ειναι και εβγαιναν σε διαφορους τυπουςΓνωρίζουμε από που ήταν αυτή η εταιρία;