Από αυτά τα ίδια είχα κι εγώ. Της ίδιας περίπου χρονολογίας. Είχα βάλει πρόσφατα ένα σφαγμένο ... εδώ
Φοβερό.. ενα κουτι είναι; με διαφορετική στάμπα η 2 ;;28γρ σε καλυκα remington peters φερμενα καποτε από το εξωτερικο....
Kαι η τιμή σε δολλάρια...
View attachment 29933
View attachment 29934View attachment 29935
Ακριβώς.....Φοβερό.. ενα κουτι είναι; με διαφορετική στάμπα η 2 ;;
Ολα αυτά τα αμερικάνικα φυσίγγια που όσες φορές και αν τα έριξα πάντα είχαν πολύ γλυκές τουφεκιές και καθαρά σκοτώματα ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις, οι ταχύτητές τους δεν ξεπερνούν τα 1200 με 1250π/ δ, δηλαδή 380μ/δ περίπου!28γρ σε καλυκα remington peters φερμενα καποτε από το εξωτερικο....
View attachment 29933
Remington είναι, καλά θα είναι28γρ σε καλυκα remington peters φερμενα καποτε από το εξωτερικο....
View attachment 29933
Πολυ ωραιο κλεισιμο....Το μόνο φυσιγγι που γλίτωσε από την νεανική κουταμάρα , το χα βρει σε μια αποθήκη σε ένα χάρτινο κουτακι μαζί με δυο lambro Demi που είχαν λιώσει οι παφυλες από την σκουριά .
Κάπου έχω και μερικά Ελληνικά 20ρια και ανάμεσα τους μερικά Σταρ Ελλάς ρελιαστα όπως σας είχα πει παλιότερα αλλά πρέπει να γίνει ανασκαφή .
Έργο τέχνης φιλε , πάνε αυτά δυστηχως έχουν γίνει όπως τους πίνακες ζωγραφικής τα τωρινά είναι αφηρημένη τέχνη .Πολυ ωραιο κλεισιμο....
Απο τα δευτερα και τα τριτα εχω και γω
Εγω που τα εριξα στις περδικες πεφτανε τραυματισμενες και τις εβρισκα 50-100 μετρα ποιο περα ,Ειχαν διαμπερη τραυματα ,ισω ηθελαν κρυοΑπο τα δευτερα και τα τριτα εχω και γω
εκεινα τα κοτουρνις ηταν απιθανα
Τα εφαγε η αναπτυξη