To αριστερό έχει 8mm μέταλλο?
Rottweil και αμέσως μετά Psb1....Μνήμες από `80.Με τι πυρίτιδα το γεμίζανε τότε και τι μετέπειτα;Εάν γνωρίζετε ενημερώστε.
Το R S στο ραιχλος το έχω δειTo αριστερό έχει 8mm μέταλλο?
Το RS που γράφει στο πλάι δεν νομίζω να το εχω ξαναδεί σε τέτοιο κάλυκα κ αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε όσους συλλέγουν....
Και μια άλλη λεπτομέρεια που θυμήθηκα κ που σίγουρα θα έχει συναντήσει κ κάποιος άλλος κ πιθανόν να έχει απορήσει..
Υπήρξαν παρτίδες που φέρουν μια κόκκινη ένδειξη στο κουτί (αυτοκόλλητο), αυτό ήταν ένα "σημάδι" που είχε βάλει ο Δορκάς για να δηλώσει ότι είναι Ελληνικό προϊόν κ να ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα Γερμανικά που εισήγαγε τότε....
Rottweil και αμέσως μετά Psb1....
Κάνω αντιγραφή αλλά με πάει στην αρχή του θέματος..Κάτι παλιά φυσίγγια με ένα παπί πάνω στον κάλυκα, μάρκα "The Best" τα ξέρει κανείς; Μου έδωσε ένας φίλος χύμα 9αρια επειδή έχει σταματήσει το κυνήγι κι έχω πάθει πλάκα με το πόσο καλά είναι. Πολύ μαλακά και φονικοτατα.
34γρ το κόκκινο...Κόκκινα. Πρέπει να είναι ή 32 ή 33 γραμμάρια. Έσφαξα ένα και είχε Α1 αλλά δεν ζύγισα.
ειχα και εγω ενα 32αρι μικρος στα 20 χρονια μου που εβγαλα αδεια , και το χαρισα , γεμιζα με σιπε , και καψουλια 5,45 , και μετα σουρ καψουλια , το γεμιζα μεχρι 13 γραμμαρια , εαν θυμαμε καλα με σιπε 0,7 χ 13 παντα ρελι με πιτουρο και εγω , γιατι που να βρω ταπες 32αρες , κυνηγουσα συκοφαδες , τρυγονια , κεφαλαδες , τσιχλες , κοτσυφια , ολα καθιστα και σε καρτερι , σε συκες , πλατανια , και κισσους , μονο τους κεφαλαδες με περπατητο κυνηγουσα , στο φτερο ουτε κανα σκεφτηκα να ριξω ποτε, το ειχα μονο για τα καθιστα πουλια , στο φτερο η για ποιο μακρια επερνα το 12αριΠροσφατα μηλαγα με εναν ντοπιο βιοτεχνη μου ελεγε οτι η σπεσιαλ της πυρκαλ ηταν καλη πυριτιδα εφαμιλη με την Μ.Β .Εγω τη γεμιζα στο Cal 32 και κατεβαζα τις τσιχλες απο τις λευκες .Με πιτουρα παντα . Στα νιατα μου .Αλλα χρονια ,πολλα τα θυραματα .Αλλα χρονια ξενοιαστα .Αλλη Ελλαδα .