gvp9000
Banned
Μήπως έχεις κανένα κουτί με τον λεο απ έξω? Δεν καταδεχομαι να τα ρίξω αυτά!View attachment 60835
View attachment 60836
Για να τα ρίχνει ο παχουλοκομψος κυριουλης που φαίνεται στο κουτί καλά θα είναι
Α1 πρεπει να ειναι
Μήπως έχεις κανένα κουτί με τον λεο απ έξω? Δεν καταδεχομαι να τα ρίξω αυτά!
Ναι οντος οι αντανακλασεις τα κανανε να φαινονται οτι ναναι!!! Αν ειναι και σκληρα πολυ θα σκοτωνουν με τα 340μ/δ που θα εχουν
Πάρε μικροσκόπιο και εσύ
View attachment 60845
View attachment 60846
View attachment 60847
Καλά ρε συ φαίνονται
1,62 είναι σε πυρίτιδα τα δικά μου1.39;Και πάλι χαμηλά είναι.Ρε μπα κι είναι καμμία 32αρα βαμμένη.Το έχουμε ξαναδεί αυτό..Απ'οτι βλέπω Βασίλη,έχει το ίδιο range με την jk6 την παλιά.Οταν πέσουμε σε σκάγια,δε φτάνει ν'ανεβουμε σε καψυλι και να πέσουμε τοοόσο σε πυρίτιδα.Κατι άλλο είναι.
Και το 1.62 χαμηλά είναι .Ρε λες να καθρεφτίζουν και να τα τυφλώνουν;Άι,μπροστογιομή τα κάναμε τα μηνύματα...1,62 είναι σε πυρίτιδα
Ρε psb βαμμένη είναι! Τα έχουν καλά αυτοί με τους ΙσπανούςΚαι το 1.62 χαμηλά είναι .Ρε λες να καθρεφτίζουν και να τα τυφλώνουν;
Ξέρουμε τι υλικό είναι?
Πάρε μικροσκόπιο και εσύ
View attachment 60845
View attachment 60846
View attachment 60847
Καλά ρε συ φαίνονται
Ξέρεις εσύ!Την ώρα του Σασμου σας πιάνει όλους...Μάλλον όχι φίλε μου αλλά είμαι μαγαζί και δεν μπορώ να σφάξω.
Θες να βάλω βιβλίο για διατρήσεις αλλά βαριέμαι ... χαρτόνι και πολύ σας είναι αχαχαχαχΝαι οντος οι αντανακλασεις τα κανανε να φαινονται οτι ναναι!!! Αν ειναι και σκληρα πολυ θα σκοτωνουν με τα 340μ/δ που θα εχουν
Μολύβι, περισσότερα δεν ξέρω.Ξέρουμε τι υλικό είναι?
Μολύβι, περισσότερα δεν ξέρω.
Α1Με διαφορετικό φωτισμό η πυρίτιδα
View attachment 60821
View attachment 60822
View attachment 60823
View attachment 60824