Νίκο εγώ είδα μέσο viper εδώ στο χωριό μου όλοι είχαν σούβλα τώρα σε σας τι να πω δεν νομίζω πάντως να απαγορεύτηκε η σουβλαΑΑΑΑΑ οι μεταλικες σουβλες απαγορευονται......οι ξυλινες οχι φισικα...![]()
ΑΑΑΑΑ οι μεταλικες σουβλες απαγορευονται......οι ξυλινες οχι φισικα...![]()
Νίκο εγώ είδα μέσο viper εδώ στο χωριό μου όλοι είχαν σούβλα τώρα σε σας τι να πω δεν νομίζω πάντως να απαγορεύτηκε η σουβλα
Το ξέρω Νίκο ,αλλά με τα κέδρα υπάρχει ενα θέμα λόγω απαγόρευσης.Αν σε παρει είδηση κάποιο ματι πονηρό να κόβεις κέδρο , μπορει να μην προλάβεις να τον πας στο σπίτιΑν βρεις κέδρο δεν υπάρχει δεύτερη Δημητρη
...και μπαλωθιές μετά! ε?Και εδω μια απτα ειδια περιπου.σαβατο βραδη μετα το χριστος ανεστη,μαγηριτσα υποχρεοτικα.αλα,αλα και αρνι αντικρηστο η στο καρβουνο παιδακια.ενας μενει στο σπητη παντα να ψηνηγια την κυριακη αστα απο της 7 το πρωη αρχιζουν τα ψησιματα,αντικριστο,κοκορετση,κονοσουβλια κρασι βαρελια
![]()
![]()
Sipe δεν βλέπω.....
Τάσο χρόνια πολλά για σήμερα.. ....πρέπει να γιορτάζεις.....σωστά?Sipe δεν βλέπω.....
Να ξέρεις ότι κάνει κ τον καλυτερο κρότο....![]()
Στις 22/01 γιορτάζω Γιάννη...Τάσο χρόνια πολλά για σήμερα.. ....πρέπει να γιορτάζεις.....σωστά?