Δεν πειράζει...όλοι γιορτάζουμε. . Σήμερα γιορτάζει ο Αναστάσιος και η Αναστασία και νόμιζα ότι είσαι και συ....Στις 22/01 γιορτάζω Γιάννη...
Αν κ σήμερα γιορτάζουμε όλοι!
Δεν γιορτάζουν ολοι κ όλες σήμερα....Δεν πειράζει...όλοι γιορτάζουμε. . Σήμερα γιορτάζει ο Αναστάσιος και η Αναστασία και νόμιζα ότι είσαι και συ....![]()
Ούτε και εγώ το ξέρω....όμως γνωρίζω ότι είναι και άλλοι που γιορτάζουν σήμερα.....Δεν γιορτάζουν ολοι κ όλες σήμερα....
Αγ. Αναστάσιος υπάρχει...
https://www.sansimera.gr/biographies/1546
https://www.athensvoice.gr/namedays/337234_simera-22-ianoyarioy-giortazei
Όπως κ Αγ.Αναστασια...
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/e...ra-22-12-agia-anastasia-farmakolytria-giorti/
Το πως προεκυψε κάποιοι-ες να γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστου που είναι κ κάτι διαφορετικό , αυτο δεν το ξερω............
Πέτα κ ενα μπουτι από λαγό επάνω μωρεεεε....
Τα ίδια και εγώ κατσικάκι 11κιλα ετοιμάζω σούβλες κάρβουνα και τα λοιπά....μετά την ανάσταση λίγα παιδάκια και μαγειρίτσα...Κατσικακι για φετος γυρω στα 12 κιλα το οποιο θα μπει στην σουβλα
με συνοδεια μπριζολες λαιμου και πανσετας για σβησιμο
Για το βραδυ της Αναστασης θα ακολουθησει μαγειριτσα και χοιρινη τηγανια
για να μπει το πεπτικο συστημα σε λειτουργια μετα απο την σαραντα-ημερη νηστεια![]()
Παντα καλλιτεχνης, νοικοκυρης και μερακλης. και του χρονου με υγεια και χαρα.Παραδοσιακα ξυλοφουρνος στο χωριό στα ορεινά καθώς ο πάντα άστατος και ευμετάβλητος καιρός δεν επιτρέπει το σούβλισμα χωρίς απρόοπτα...
Ήδη από σήμερα κάψιμο ο φούρνος να πάρει την υγρασία και χρήση διαφορετικών κλαδίων και ξύλων για να μεινουν μέσα αρώματα αφού θα σφραγιστεί να μείνει ζεστος μετά έως αύριο...
Κατσικάκι ορεινό αύριο με πατάτες δικές μας στο φούρνο και γαλοπιτα αφού βγει το φαγητό με την υπόλοιπη ζέστη του φούρνου με ωραίο μαγιάτικο αιγοπροβειο γάλα και βούτυρο από τσοπάνη...
![]()
Ομορφιές!Και του χρόνου.Παραδοσιακα ξυλοφουρνος στο χωριό στα ορεινά καθώς ο πάντα άστατος και ευμετάβλητος καιρός δεν επιτρέπει το σούβλισμα χωρίς απρόοπτα...
Ήδη από σήμερα κάψιμο ο φούρνος να πάρει την υγρασία και χρήση διαφορετικών κλαδίων και ξύλων για να μεινουν μέσα αρώματα αφού θα σφραγιστεί να μείνει ζεστος μετά έως αύριο...
Κατσικάκι ορεινό αύριο με πατάτες δικές μας στο φούρνο και γαλοπιτα αφού βγει το φαγητό με την υπόλοιπη ζέστη του φούρνου με ωραίο μαγιάτικο αιγοπροβειο γάλα και βούτυρο από τσοπάνη...
![]()
Εγώ έκανα νηστεία μόνο στο κατσίκι ολλα τα άλλα τα έτρωγα ....πόσο να αντέξω ο κακομοίρης χωρίς λίγο παιδακιΝα έχετε υγεία! Και του χρόνου παλικάρια! Όσοι νηστευσατε αυστηρά, λίγο κράτη και στο φαγητό και στο ποτό γιατί το σώμα ξεσυνηθησε.
Από τώρα ρε μάστορα? Ή είναι παλιά η φωτογραφία?Βαλεεεεε Κάλας!!!
Απολαύστε υπεύθυνα....
Καλή Ανάσταση!!!!