Περάσματα

Καλημέρα σε όλους. Εδω μπορούμε να γράφουμε τα πάντα για τα περάσματα των πουλιών,Καιρό, περιοχή κτλ . Πιστεύω θα μας βοηθήσει πολυ όλους στο να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα για τις μεταναστευτικες οδούς με βαση τον καιρό,ανέμους......

Φιλε λαμπρο ανοιξες πολυ ωραιο θεμα και επικαιρο!εγω την αλλη κυριακη αναχωρω για την ηπειρο...ελπιζω ο καιρος να ειναι με το μερος μας και να επιτρεψει την μεταναστευση των φτερωτων μας φιλων!
τσιχλες περνανε καθημερινα σημερα πιο πολλες που λογικα θα ταξιδεψουν λογω βροχων που περιμενουμε ορτυκια απολυτο μηδεν. αλεξπολη

Ωραίο thread , σίγουρα θα γίνει "πολυσύχναστο" .well done.
Ευχαριστώ.να εισαι καλά ελπίζω να γίνει. ....για να μάθουμε κ συμπεριφορές βαση καιρού αέρα νοτια,βορια κλπ . Λοιπόν σήμερα βγήκα από 07:00 μεχρι κ 10:00 αποτέλεσμα ελάχιστες τσίχλες κ αυτές πολύ ψηλά. ..αλλα ακουγότανε πολλές πιασμένες τριγύρω. Φασα δεν είδα καμιά αλλά στα θετικά ηρθαν λίγες μπεκάτσες.Καιρος ηλιόλουστο ς αλλά με κρύο.

Μαγκες να ρωτησω κατι. Τις τσιχλες στα περασματα του Ιονιου τις περιμενετε απο Γαλλια μερια? Δλδ εχει σημασια ο καιρος στη Ρωσσια για τα περασματα στην Πρεβεζα πχ.?

Ναι ξέρω που είναι το χωριό. Εσύ απο που είσαι φίλε μου;Σήμερα καλό πέρασμα απο τσίχλες αλλά αρκετες ψηλωμενες η ποιο πολλές. .Φασσα καμιά καιρός ηλιόλουστος.
Λαμπρο απο αθηνα ειμαι αλλα εχω γυρισει αρκετα χωρια της ευρυτανιας..φραγκιστα γρανιτσα κρεντης λιθοχωρι ραπτοπουλο;)

εχω γυρισει αρκετα χωρια της ευρυτανιας..φραγκιστα γρανιτσα κρεντης λιθοχωρι ραπτοπουλο

Y6ZA0Rh.jpg

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι εδώ στα δυτικά έγινε χαμός από τσίχλες από τις 7:30 μέχρι τις 9:30. Αντίστοιχο περσινό πέρασμα έγινε 20-21 Οκτώβρη. Εγώ δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί ήμουνα κυρίως για φάσσες, όμως πήρα 2 τσίχλες. Κάποιος καλός σκοπευτής έπιανε το όριο σε μισή ώρα... Φάσσες είδα δύο κοπαδάκια καθώς και δύο που πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου μόλις έβαλα το όπλο στην πλάτη και πήγαινα για το αυτοκίνητο. Τις χαιρέτησα με μια τουφεκιά και έφυγα :p Αύριο θα πάω πιο οργανωμένα, πιστεύω να χουφτώσω καμία χοντρή!
Καλή αρχή μάγκες!

Back