τσιχλες περνανε καθημερινα σημερα πιο πολλες που λογικα θα ταξιδεψουν λογω βροχων που περιμενουμε ορτυκια απολυτο μηδεν. αλεξποληΦιλε λαμπρο ανοιξες πολυ ωραιο θεμα και επικαιρο!εγω την αλλη κυριακη αναχωρω για την ηπειρο...ελπιζω ο καιρος να ειναι με το μερος μας και να επιτρεψει την μεταναστευση των φτερωτων μας φιλων!
Ευχαριστώ.να εισαι καλά ελπίζω να γίνει. ....για να μάθουμε κ συμπεριφορές βαση καιρού αέρα νοτια,βορια κλπ . Λοιπόν σήμερα βγήκα από 07:00 μεχρι κ 10:00 αποτέλεσμα ελάχιστες τσίχλες κ αυτές πολύ ψηλά. ..αλλα ακουγότανε πολλές πιασμένες τριγύρω. Φασα δεν είδα καμιά αλλά στα θετικά ηρθαν λίγες μπεκάτσες.Καιρος ηλιόλουστο ς αλλά με κρύο.Ωραίο thread , σίγουρα θα γίνει "πολυσύχναστο"![]()
Φραγκιστα λαμπρο;Συγγνώμη ξέχασα περιοχή Δ.Ευρυτανια
Ναι ξέρω που είναι το χωριό. Εσύ απο που είσαι φίλε μου;Σήμερα καλό πέρασμα απο τσίχλες αλλά αρκετες ψηλωμενες η ποιο πολλές. .Φασσα καμιά καιρός ηλιόλουστος.Φραγκιστα λαμπρο;![]()
Λαμπρο απο αθηνα ειμαι αλλα εχω γυρισει αρκετα χωρια της ευρυτανιας..φραγκιστα γρανιτσα κρεντης λιθοχωρι ραπτοπουλοΝαι ξέρω που είναι το χωριό. Εσύ απο που είσαι φίλε μου;Σήμερα καλό πέρασμα απο τσίχλες αλλά αρκετες ψηλωμενες η ποιο πολλές. .Φασσα καμιά καιρός ηλιόλουστος.
Ραπτοπουλο εχει φτασει και η δικη μου χαρη!Λαμπρο απο αθηνα ειμαι αλλα εχω γυρισει αρκετα χωρια της ευρυτανιας..φραγκιστα γρανιτσα κρεντης λιθοχωρι ραπτοπουλο![]()
εχω γυρισει αρκετα χωρια της ευρυτανιας..φραγκιστα γρανιτσα κρεντης λιθοχωρι ραπτοπουλο
Και εγω Αθήνα εμένα και τωρα μενω επαρχία λογω δουλειάς.Τελοιιαααα