Περάσματα

Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!

Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Και του χρονου να 'σαι καλα,Ηλια!

Και του χρόνου Ηλία νά'σται γεροί να ξανακυνηγησετε αντάμα.

Σήμερα και χθες θεωρώ ότι έκανα πολύ ψηλά περάσματα. Τα πουλιά πετούσαν σε πολύ μεγαλύτερα ύψη απ'ότι τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα οι καρπώσεις μου να είναι πολύ μικρές. Τα πουλιά που έχουν μπει φέτος είναι τα περισσότερα που έχω δει 11 χρόνια που κυνηγάω Αθήνα (που δεν κυνηγάω στη Σύρο τέλος πάντων). Μακάρι να μείνουν και να έχουμε μια υπέροχη κυνηγετική χρονιά!

Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Αμα ερθεις Κυπρο φιλε Ηλια και γουσταρεις να πας κυνηγι....οπλα εχουμε, φυσιγγια εχουμε, ρουχα εχεις την στολη σου, το μονο που θα κανεις ειναι να με παρεις τηλεφωνο!!! .cool. Χωρις πλακα ε? .shake hands. Κανονισε να βαλεις αδεια μια Τεταρτη ή μια Κυριακη και να ερθεις μαζι μας να γουσταρεις....;)

Αμα ερθεις Κυπρο φιλε Ηλια και γουσταρεις να πας κυνηγι....οπλα εχουμε, φυσιγγια εχουμε, ρουχα εχεις την στολη σου, το μονο που θα κανεις ειναι να με παρεις τηλεφωνο!!! .cool. Χωρις πλακα ε? .shake hands. Κανονισε να βαλεις αδεια μια Τεταρτη ή μια Κυριακη και να ερθεις μαζι μας να γουσταρεις....;)
Παρα πολυ ευχαριστως!αμα θελεις στειλε μου το νουμερο σου μπας και τα καταφερουμε...πιστευω οι περιπολιες να κατσουν ετσι ωστε να ειμαι κυπρο η κυριακη η τεταρτη!εγω λεμεσο θα βρισκομαι οταν δεν θα εχω περιπολια με το καραβι

Μπραβο φιλαρακι καλες θαλασσες να εχεις και γρηγορα παλι πισω .hunter.

Πατρίδα έλα πίσω με το καλό και τη θέση σου θα την πάρω εγώ.Μείνε ήσυχος .Θα κάνω το παν για να βγούμε ασπροπρόσωποι. .sarcastic.

Καλησπερα και απο μενα.Μολις γυρισα απο απογευματινο καρτερι.
Ενα τεραστιο μπουλουκι φασσες περασε πανω απο τον καμπο της θηβας αλλα στο υψος που πεταγαν ηθελες αντιεροπορικο για να της κατευασεις.
Εμεις στα υψωματα τις περιμεναμε στον καμπο περασαν......
Το ευχάριστο παντως ειναι οτι εχουν πιασει μπολικα πουλακια και ξεκινησαν και δουλευουν και τα απογευματινα.

Καλησπερα και απο μενα.Μολις γυρισα απο απογευματινο καρτερι.
Ενα τεραστιο μπουλουκι φασσες περασε πανω απο τον καμπο της θηβας αλλα στο υψος που πεταγαν ηθελες αντιεροπορικο για να της κατευασεις.
Εμεις στα υψωματα τις περιμεναμε στον καμπο περασαν......
Το ευχάριστο παντως ειναι οτι εχουν πιασει μπολικα πουλακια και ξεκινησαν και δουλευουν και τα απογευματινα.

Βραδιάτικα δεν γράφουν για τεράστια μπουλούκια φάσσες ρε Φίλιππα.Θα μας αφήσεις άυπνους .....hit.

Back