ΣυμφωνωΗ Κυριακή είναι πολύ ''ύποπτη'' μέρα.....

ΣυμφωνωΗ Κυριακή είναι πολύ ''ύποπτη'' μέρα.....
Και του χρονου να 'σαι καλα,Ηλια!Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Και του χρόνου Ηλία νά'σται γεροί να ξανακυνηγησετε αντάμα.Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Να σαι καλα γιαννη!μακαρι να αξιωσει ο θεος να ειμαστε γεροι ολοι μας να πατησουμε και του χρονου τις ραχουλες!Και του χρόνου Ηλία νά'σται γεροί να ξανακυνηγησετε αντάμα.
Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!Ποιο καθηκον; Πας φανταρος; .asking.
Να σαι καλα!βαρα και για μενα καμια!Πωωωω. Καλη δυναμη ρε φιλε.
Αμα ερθεις Κυπρο φιλε Ηλια και γουσταρεις να πας κυνηγι....οπλα εχουμε, φυσιγγια εχουμε, ρουχα εχεις την στολη σου, το μονο που θα κανεις ειναι να με παρεις τηλεφωνο!!! .cool. Χωρις πλακα ε?Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Παρα πολυ ευχαριστως!αμα θελεις στειλε μου το νουμερο σου μπας και τα καταφερουμε...πιστευω οι περιπολιες να κατσουν ετσι ωστε να ειμαι κυπρο η κυριακη η τεταρτη!εγω λεμεσο θα βρισκομαι οταν δεν θα εχω περιπολια με το καραβιΑμα ερθεις Κυπρο φιλε Ηλια και γουσταρεις να πας κυνηγι....οπλα εχουμε, φυσιγγια εχουμε, ρουχα εχεις την στολη σου, το μονο που θα κανεις ειναι να με παρεις τηλεφωνο!!! .cool. Χωρις πλακα ε?Κανονισε να βαλεις αδεια μια Τεταρτη ή μια Κυριακη και να ερθεις μαζι μας να γουσταρεις....
![]()
Μπραβο φιλαρακι καλες θαλασσες να εχεις και γρηγορα παλι πισωΤελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Ηλια καλα ταξιδια και καλη εποστροφη στα πατρια...!!!Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Καλησπερα και απο μενα.Μολις γυρισα απο απογευματινο καρτερι.
Ενα τεραστιο μπουλουκι φασσες περασε πανω απο τον καμπο της θηβας αλλα στο υψος που πεταγαν ηθελες αντιεροπορικο για να της κατευασεις.
Εμεις στα υψωματα τις περιμεναμε στον καμπο περασαν......
Το ευχάριστο παντως ειναι οτι εχουν πιασει μπολικα πουλακια και ξεκινησαν και δουλευουν και τα απογευματινα.
αδερφε καλη δυναμηΠες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Εγω να δεις τι επαθα ,που στο Οινοη ταξιδευα με 2 ζευγαρια απο δαυτες μεχρι την καζα περιπου....Βραδιάτικα δεν γράφουν για τεράστια μπουλούκια φάσσες ρε Φίλιππα.Θα μας αφήσεις άυπνους .....hit.
Να σαι καλα ευριπιδη!αδερφε καλη δυναμη