Περάσματα

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΕΔΩ , ΜΙΑς ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ, ειχε πουλια μπασιματος και την δευτερα και την τριτη , εγω κυνηγουσα σε αλλον νομο
τι μπασιματα ρε φιλεμου βικ;;; εμης εδω εχουμε τωρα απο ανατολικο μπλοκ πρωχτες τουφεκισα εναααα αλα δεν πρωλαβε να μου πη απο που ειρθεεεε.my man..my man. θα εχη και αλα περασματααααα;;;;.sex hard..sex hard.

Εγώ έχω βγει δυο φορές Μέγαρα και όπως πήγα έτσι γύρισα. Τα περάσματα συνήθως αρχίζουν από 10 Σεπτέμβρη και το κυνηγετικό ενδιαφέρον σε εμάς εδώ κάτω, αρχίζει από τις 15 που ανοίγουν όλες οι περιοχές. Αν φυσικά δούμε τίποτα....

Τα ρημαξες και αλλα θες???:p:p:p:p:p:p.yelling..yelling..yelling..yelling.

Είναι σα τα ναρκωτικά τα ρημάδια με το που βλέπω να μαυρίζουν και έτσι όπως κοπανανε τα φτερά μπουκωμενα ,μου γυρνάει το μυαλό.τι να πεις..hair.

Ριχταρήήήήήήή μου............χαθήκαμε γαμώτο mornin cof

Όντως..ο άλλος άρχισε τα δρομολόγια στα ακρωτήρια. Κατάλαβες ,θα ξυπνάει από τις 3 και θα περνάει 1 Κούβα καφέ να αντεχει...

Όντως..ο άλλος άρχισε τα δρομολόγια στα ακρωτήρια. Κατάλαβες ,θα ξυπνάει από τις 3 και θα περνάει 1 Κούβα καφέ να αντεχει...
Περί ορέξεως.....;)
Εγώ πάλι φίλε το τρυγονάκι το θέλω...open field. Αυτός ο συνοστισμός στα ακρωτηρια, να κάνεις τον σταυρό σου πριν τουφεκίσεις για να μην είναι κάποιος άλλος από πίσω, μόνο άγχος μου δημιουργεί. Καλά τα τοπία, το Αιγαίο και τα γραφικά χαράματα αλλά τα προτιμώ για ψάρεμα, όχι για κυνήγι.
Να είναι γεμάτα τα καρτερια κάθε 30 μέτρα τρυγονάδες και να ξεπετάγονται ανάμεσα και οι ορτυκάδες :(.
Με το ένα μάτι να κοιτάς μην πετάξει κάνα πουλί και με το άλλο μην σε τουφεκίσουν.
Να μου πεις για άγονες Κυκλάδες, εκεί κάτι πάει και έρχεται. :)

Το περασματιαρικο τρυγονι σου κοβει την ανασα σαν κυνηγι. Μονο και μονο η αγωνια απο το αν περασει η ποτε θα περασει, τα ατελειωτα ξενυχτια, τα ομαδικα πεταλωματα η ικανοποιηση της πενιχρης συνηθως καρπωσης. Χαλαλι του αν δεν το καρπωθω μονο να ζεις αυτον τον καιρο στην τσιτα απο μερα σε μερα ολα τα λεφτα.

Ενα πέρασμα στη Μάνη θέλω να ζήσεις...
Πρεπει να ειναι απιστευτος τοπος πραγματικα..Οταν είχα δει την ταινια του Χριστογιαννη ανατριχιασα..
Οταν εχει περασμα,η οχια,το σταυρι,η λαγια,το ταιναρο,ολη η μεσα Μανη ειναι ενα απεραντο καρτερι..Αυτη η φραση μου εχει μεινει..
Είναι ακομα ετσι τα πραγματα?ερχονται "ξένοι"κυνηγοι?

Αντικειμενικά το βουλγαρικό τρυγόνι που θα βγει εκεί κάτω όντως είναι ανώτερο από το ντόπιο στα λιοσπορα και λόγω του τόπου και ότι πανε σφαιρα .
Σε αυτό έχει ένα δίκιο ο Άρης.
Αλλά ρε φίλε να κατεβαίνουν οι κυνηγοί νύχτα πίσσα με τους φακούς διπλα σου σαν τους Βιετκόνγκ στο πόλεμο του Βιετνάμ είναι ανεκτίμητο πιστεύω
.και στο χάραμα να έχεις γύρω σου στα 20μ κυνηγούς..pray to God.

Πρεπει να ειναι απιστευτος τοπος πραγματικα..Οταν είχα δει την ταινια του Χριστογιαννη ανατριχιασα..
Οταν εχει περασμα,η οχια,το σταυρι,η λαγια,το ταιναρο,ολη η μεσα Μανη ειναι ενα απεραντο καρτερι..Αυτη η φραση μου εχει μεινει..
Είναι ακομα ετσι τα πραγματα?ερχονται "ξένοι"κυνηγοι?

Έτσι και τυχεις όμως και 15 ηλίθιους να σε έχουν Καβάλα μόνο το τόπο θα ευχαριστηθειςς γιατί κυνήγι το ξεχνάς.

Είτε τα τοπιάρικα είτε τα περασματιάρικα το τρυγόνι είναι από τα κορυφαία θηράματα.;)
Στα περάσματα εξαρτάσαι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στην τύχη.
Τα τοπιάρικα είναι άλλη ιστορία....
Απαιτούν πολλές ώρες ψαξίματος πολλά Ευρώ για βενζίνες και καλή γνώση του τόπου και συνήθως όπως είπε και ο Γιώργος πιο πάνω μετά την έναρξη είσαι μόνος.

Χαλαλι του αν δεν το καρπωθω μονο να ζεις αυτον τον καιρο στην τσιτα απο μερα σε μερα ολα τα λεφτα.
Παυλο καθε σεζον στα τρυγονια που χτυπαω ειναι μετρημενα στα δαχτυλα,αλλά ειλικρινα μου αρκει,νομιζω οτι χτυπησα κ εγω δεν ξερω ποσα..Εχει κατι που με γεμιζει..Αν ηταν αλλο θηραμα θα χαλαγα τα μούτρα μου..

Back