τι μπασιματα ρε φιλεμου βικ;;; εμης εδω εχουμε τωρα απο ανατολικο μπλοκ πρωχτες τουφεκισα εναααα αλα δεν πρωλαβε να μου πη απο που ειρθεεεεΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΕΔΩ , ΜΙΑς ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ, ειχε πουλια μπασιματος και την δευτερα και την τριτη , εγω κυνηγουσα σε αλλον νομο
Ριχταρήήήήήήή μου............χαθήκαμε γαμώτο mornin cofΔε κάνει μια βροχουλα κάνα βραδάκι τώρα με το φεγγαράκι να τα βγάλει έξω να τους τιναξουμε τα μάτια οξω?
.kkk.
Τα ρημαξες και αλλα θες???Δε κάνει μια βροχουλα κάνα βραδάκι τώρα με το φεγγαράκι να τα βγάλει έξω να τους τιναξουμε τα μάτια οξω?
.kkk.
Τα ρημαξες και αλλα θες???![]()
Ριχταρήήήήήήή μου............χαθήκαμε γαμώτο mornin cof
Περί ορέξεως.....Όντως..ο άλλος άρχισε τα δρομολόγια στα ακρωτήρια. Κατάλαβες ,θα ξυπνάει από τις 3 και θα περνάει 1 Κούβα καφέ να αντεχει...
Άσε ρε, αυτό ισχύει για την πρώτη μέρα. Πήγαινε στις 22/8 στα ηλιοσπορα του Έβρου και αν βρεις ψυχή μου λες.Να βαρέσεις τρυγονια χωρίς να μπεις στη "φωτιά" δεν γίνεται...
Ευχαριστώ φιλαράκιΕνα πέρασμα στη Μάνη θέλω να ζήσεις...
Πρεπει να ειναι απιστευτος τοπος πραγματικα..Οταν είχα δει την ταινια του Χριστογιαννη ανατριχιασα..Ενα πέρασμα στη Μάνη θέλω να ζήσεις...
Πρεπει να ειναι απιστευτος τοπος πραγματικα..Οταν είχα δει την ταινια του Χριστογιαννη ανατριχιασα..
Οταν εχει περασμα,η οχια,το σταυρι,η λαγια,το ταιναρο,ολη η μεσα Μανη ειναι ενα απεραντο καρτερι..Αυτη η φραση μου εχει μεινει..
Είναι ακομα ετσι τα πραγματα?ερχονται "ξένοι"κυνηγοι?
Παυλο καθε σεζον στα τρυγονια που χτυπαω ειναι μετρημενα στα δαχτυλα,αλλά ειλικρινα μου αρκει,νομιζω οτι χτυπησα κ εγω δεν ξερω ποσα..Εχει κατι που με γεμιζει..Αν ηταν αλλο θηραμα θα χαλαγα τα μούτρα μου..Χαλαλι του αν δεν το καρπωθω μονο να ζεις αυτον τον καιρο στην τσιτα απο μερα σε μερα ολα τα λεφτα.