Περάσματα

Πατρίδα έλα πίσω με το καλό και τη θέση σου θα την πάρω εγώ.Μείνε ήσυχος .Θα κάνω το παν για να βγούμε ασπροπρόσωποι. .sarcastic.
Τωρα θα φυγω ησυχος....ευχομαι να μην μπορεις να τις σηκωσεις απο κατω με τοσο βαρος που θα εχουν!

Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Καλή δύναμη! Να είσαι γερός και του χρόνου ξανά στο κυνήγι!
Μακάρι να βολέψει να βρεθείς στην Κύπρο με τους Κύπριους φίλους του φόρουμ μας.

Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
Και του χρόνου με το καλό Ηλία! Καλή δύναμη και καλή επιστροφή!

Και του χρονου??????? .buy. Ηλια ολο ευχες βλεπω ειναι τα παιδια και καλα κανουν! Μακαρι να βολεψει ομως να παμε καμια βολτα....και μετα ολοι θα ευχονται να ερθουν και αυτοι Κυπρο!!! .yelling. Εχεις το τηλεφωνο μου....παρε με μολις πιασεις λιμανι .cool.

Παιδια,δεν ξερω τι περασματα ειδατε ή τι περμενετε να δειτε αλλα εδω χτες και σημερα γεμισαμε χελιδονια:confused: και υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι ανθρωποι στις παραλιες που κανουν μπανιοo_O και εγω με κοντομανικο στις τσιχλες και ποταμι ο ιδρωτας.asking...Δεν παμε πουθενα...

τελικα εχθες ειχε αρκετα καλο περασμα μπεκατσας στο νησι, εμεις πηγαινοντας για περδικα βρηκαμε 3-4 πουλια στο δρομο νυχτα ακομη, με λαγαδες που μιλησα ειχαν αρκετες συναντησεις , φιλος μου που πηγε σημερα το πρωι σε 1 ωρα σηκωσε 3 και πηρε τις 2 , εγω αυριο λεω να παω το πρωι εαν με αφησει ο καιρος

μιας και αρχησανε τα μπασιματαααα σε αρκαιτες περιωχες δυτικα ευχωμαι ωλοψιχα να εχουμε ολημας η fan mpekatsia μια πωλη καλη χρονια με αφθωνες συναντησης και συγκυνησης επανω σε αυτο το πουλι που μας εχη κυριεψη της καρδιεσμαςςςςςςςς,,,,και πανω απο ολα σεβαζμως σε οτι κυνηγι κανουμεεεεε,,,πρωσεχουμε για να εχουμεεεεε,,εφωσον τηρουμε αυτα η φυση θα μας δινη απλοχεραααα καθε χρονια τα θυραματα που κυνηγαμεεεεε,,,καλα κυνηγια λοιπων σε ολουσαμαςςςς.lazy..love1. free photo hosting

ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΒΑΤΤΟ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ 9,10 ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΟΤΕΤΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ 4-5 ΠΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΙς ΤΥΧΩ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ

Back