Με το καλό επιστροφή στην πατρίδα Ηλία.Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Με το καλό επιστροφή στην πατρίδα Ηλία.Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Τωρα θα φυγω ησυχος....ευχομαι να μην μπορεις να τις σηκωσεις απο κατω με τοσο βαρος που θα εχουν!Πατρίδα έλα πίσω με το καλό και τη θέση σου θα την πάρω εγώ.Μείνε ήσυχος .Θα κάνω το παν για να βγούμε ασπροπρόσωποι.![]()
Καλή δύναμη ρε φίλεΠες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Ευχαριστω πολυ!Με το καλό επιστροφή στην πατρίδα Ηλία.
Να σαι καλα διονυσση!Καλή δύναμη ρε φίλε![]()
κανε τον ηλια αντιπροσωπο ωστε να γινεις φυστιξ internationalΚαλή δύναμη ρε φίλε![]()
Καλή δύναμη! Να είσαι γερός και του χρόνου ξανά στο κυνήγι!Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Μακαρι!Καλή δύναμη! Να είσαι γερός και του χρόνου ξανά στο κυνήγι!
Μακάρι να βολέψει να βρεθείς στην Κύπρο με τους Κύπριους φίλους του φόρουμ μας.
Και του χρόνου με το καλό Ηλία! Καλή δύναμη και καλή επιστροφή!Τελος τα μπασιματα για μενα και φετος!μπηκαν παρα πολλες τσιχλες...οι φασσες πιστες στι ραντεβου τους και στις ημερομηνιες τους.αφησα ανταποκριτη πισω τον πατερα μου για να μαθαινω τι συμβαινει...εμενα συστυχως με καλει το καθηκον!
κάλο ταξίδι να έχεις Ηλια και με το καλό να γυρίσεις !Πες το και ετσι!στρατιωτικος ειμαι βικτωρα και φευγω για μια αποστολη του οηε στον λιβανο και στην κυπρο!
Ευχαριστω πολυ!κάλο ταξίδι να έχεις Ηλια και με το καλό να γυρίσεις !