Kostas ContraDosi Moderator Χθες στις 12:47 #1.901 Άκουσα κ είδα σημερα το πρωί, τους 2 πρωτους τσαλαπετεινούς.....
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Χθες στις 13:45 #1.902 Kostas ContraDosi said: Άκουσα κ είδα σημερα το πρωί, τους 2 πρωτους τσαλαπετεινούς..... Click to expand... Σήμερα γίνεται της π@### εδώ έχω μετρήσει από το προι πανό από 30 κομμάτια μεχρει και έξω από τα σπίτια εχει
Kostas ContraDosi said: Άκουσα κ είδα σημερα το πρωί, τους 2 πρωτους τσαλαπετεινούς..... Click to expand... Σήμερα γίνεται της π@### εδώ έχω μετρήσει από το προι πανό από 30 κομμάτια μεχρει και έξω από τα σπίτια εχει
Kostas ContraDosi Moderator Χθες στις 15:32 #1.903 ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: Σήμερα γίνεται της π@### εδώ έχω μετρήσει από το προι πανό από 30 κομμάτια μεχρει και έξω από τα σπίτια εχει Click to expand... Λογικο...ο καιρος ειναι πληρως ευνοηκος...ούριος άνεμος, γλυκός με συννεφιά...
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ said: Σήμερα γίνεται της π@### εδώ έχω μετρήσει από το προι πανό από 30 κομμάτια μεχρει και έξω από τα σπίτια εχει Click to expand... Λογικο...ο καιρος ειναι πληρως ευνοηκος...ούριος άνεμος, γλυκός με συννεφιά...
jnp Χθες στις 17:57 #1.904 Εδώ και 10 ημέρες μπαίνουν τσαλαπετεινοι στις Κυκλάδες. Εχθές νότια Αττική τριγυριζαν στα δένδρα.