Μακάρι...Πιστεύω θα έχουμε καλό Οκτώβριο....
Μακάρι...Πιστεύω θα έχουμε καλό Οκτώβριο....
ΕΘεάθη και ενα πουλάκι που κάνει τσικ τσικ σήμερα, νωρις...Μολις εθεάθη ο πρώτος κοκκινολαιμης.....
Αν πέσο μέσα με βλέπω να περνώ δάνειο για φυσηγγιαΜακάρι...
Λέγε ρε το πλι με το όνομα του.ΕΘεάθη και ενα πουλάκι που κάνει τσικ τσικ σήμερα, νωρις...
Πλακα κάνεις τώρα...;;;ΕΘεάθη και ενα πουλάκι που κάνει τσικ τσικ σήμερα, νωρις...
ΟχιΠλακα κάνεις τώρα...;;;
Τί δουλειά είχες εκεί πάνω? Είδες μανιτάρια?Σήμερα 2-3 κιτρινοσουσουράδες στα 1300 στα βαρδούσια και ένας κοκκινολαίμης.
Τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;;;Τί δουλειά είχες εκεί πάνω? Είδες μανιτάρια?![]()
Κανεις ενα ιδιαιτετο η απο μερους μου θαυμαστό κυνηγι....Τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;;;
Λίγα από την χθεσινή συγκομιδή.
Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Τώρα το φθινόπωρο το συνδυάζω πάντα με το τουφέκι στην πλάτη, το καλάθι για την μανιταροσυγκομιδή. Τα βουνά δεν μου χαλάνε χατίρι και συνήθως έχω αποτέλεσμα διτό. Το Σάββατο είδα 3-4 Τσίχλες στα 1500 στην Στερεά. Καλές εξόδους σε όλους μας.Κανεις ενα ιδιαιτετο η απο μερους μου θαυμαστό κυνηγι....
Αντε να μας χορτασεις όμορφες φωτο κ φετο απο διαφορα τοπία...
Υ.Γ. Εσυ, θα φας κ το στρουμφοχωριό στο τελος...μανηταρι για μανηταρι δε θα αφησεις...χε χε χε!!!!
Περιοχή?Καλησπέρα είδα μερικές τσίχλες σήμερα το πρωί μάλλον ξεκίνησανε!!!!!
Στερεά ΕλλάδαΠεριοχή?
Και εγώ είδα τρεις σήμερα κοντά στο ΑγρίνιοΚαλησπέρα είδα μερικές τσίχλες σήμερα το πρωί μάλλον ξεκίνησανε!!!!!