Περάσματα

Σήμερα είχε περασματάκι και καλό περασματάκι τρυγονάκια
είχα χρόνια να το δω και σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε(το τζόκερ ζυγώνει;;;; ;))στη βόλτα που κάναμε με την επανιελίτσα να ξεμουδιάσουμε
είδα 3 και 2 και 2 πουλιά να πετούν και 2 μονά σε σύρματα :)
φίλος που έχει τις καλλιέργειες του εκεί κοντά μου είπε ότι κι αυτός σήμερα είδε κίνηση :)

Last edited:
Σήμερα είχε περασματάκι και καλό περασματάκι τρυγονάκια
είχα χρόνια να το δω και σήμερα η τύχη μου χαμογέλασε(το τζόκερ ζυγώνει;;;; ;))στη βόλτα που έκανα με την επανιελίτσα να ξεμουδιάσουμε
είδα 3 και 2 και 2 πουλιά να πετούν και 2 μονά σε σύρματα :)
φίλος που έχει τις καλλιέργειες του εκεί κοντά μου είπε ότι κι αυτός σήμερα είδε κίνηση :)
Κουίζ:
Πόσα πουλιά είδε συνολικά ο Μάκης; think

.sarcastic.

Σήμερα στις 11:00 καθώς ήμουν στην αυλή βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, είδα πάνω από το σπίτι μου ένα κοπαδάκι των 5 πουλιών τα οποία πετούσαν στο ψιλόβροχο,χαμηλά,ήρεμα κ στρωτά...

Έτσι για να κρατάμε κ σημειώσεις..:Θερμοκρασία 14oC & Άνεμος ΒΔ 20χλμ/ώρα....:D:)

Παρασκευή,Σαββατο και σημερα Κυριακή εδώ στην Πρέβεζα είχε δυνατά περάσματα,εβλεπες πάρα πολλα τρυγόνια να ερχονται από ψηλα και να πέφτουν στα οργωμενα χωράφια....
δες τα τωρα χρηστο γιατι τον σεμπτεμβριο θα κανουμε μετανοιες παλι στον καιρο.sarcastic.[ευτηχως ειναι διπλα και τα μπιτσομπαρα της νικοπολης.big smile.]

Καλημέρα στην όμορφη παρέα , σήμερα το πρωί μια τετράδα τρίγωνια καθισμενα ανά ζευγάρια πάνω στα καλώδια, με περίμεναν λιγο πριν τη δουλειά για να μου φτιάξουν τη μέρα και μάλλον για να τα φωτογραφίσω, αν και η μέρα είναι ηδη όμορφη με λιακάδα βοριαδάκι και λίγο κρυο

ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΩΤΟ....congrats.
θα σε φωναξω κ στον γαμο μου για τις φωτογραφιες...sarcastic..sarcastic.
.very happy.
Οσο κ αν παλευεις να κρυφτεις... Σε βρηκα... :):) Νωρις το φεγγαρι φετος, ξεκινησαν δυνατα...

Φοβάμαι με το φεγγάρι όμως,όπως φυσάει τα βράδια κ νοτιαδάκι μην την κάνουν κιόλας για άλλα μέροι...dg.

Σημερα εδω ο καμπος ηταν γεματος απο τρυγωνια,
Εκανα μια βολτιτσα το πρωι να δω τι παιζει... και επεσα πανω στα
μπουλουκια, ειδα παρα πολλα, αφου ειχα να δω τοσα πριν απο πολλα πολλα χρονια.
Αυτο παντως που μου εκανε εντυπωση ηταν πως τα πλησιαζα παρα πολυ κοντα και δεν εφευγαν.
Μερικα ειχαν καθισει κατω στο δρομο κι οπως πηγαινα με το αμαξι τα πλησιαζα στα 15 μετρα.
Μαλλον θα ηταν κουρασμενα και ταλαιπωρημενα απο το ταξιδι τους.
Μεσα σε ενα μεγαλο χωραφι που ηταν οργωμενο ηταν γεματο.
Τα χαζεψα αρκετη ωρα.... και τους εδωσα ραντεβου για τον αυγουστο.

Σημερα εδω ο καμπος ηταν γεματος απο τρυγωνια,
Εκανα μια βολτιτσα το πρωι να δω τι παιζει... και επεσα πανω στα
μπουλουκια, ειδα παρα πολλα, αφου ειχα να δω τοσα πριν απο πολλα πολλα χρονια.
Αυτο παντως που μου εκανε εντυπωση ηταν πως τα πλησιαζα παρα πολυ κοντα και δεν εφευγαν.
Μερικα ειχαν καθισει κατω στο δρομο κι οπως πηγαινα με το αμαξι τα πλησιαζα στα 15 μετρα.
Μαλλον θα ηταν κουρασμενα και ταλαιπωρημενα απο το ταξιδι τους.
Μεσα σε ενα μεγαλο χωραφι που ηταν οργωμενο ηταν γεματο.
Τα χαζεψα αρκετη ωρα.... και τους εδωσα ραντεβου για τον αυγουστο.
Απ'το στόμα σου κ στου θεού τ'αυτή. Μακάρι να μείνουν όλα εδώ κ να τα βρούμε κ στην έναρξη.

Back