Οντος ειναι πρωτοφανες εμενα μου κανει και εντιπωση κατω στα αλμηρικια και στην λιμνοθαλασσα δεν υπαρχουν τα υδροβια που υπηρχαν ειναι νεκρος ο τοπος που ηταν αμετρηταΕυηνοχώρι-Γαλατάς μέχρι τώρα τίποτα! Νέκρα λέμε, ζήτημα εάν έπεσαν δέκα τουφεκιές. Πολλές Βουλγάρες το πρωί με το ξημέρωμα, τώρα δεν πετάει τίποτα, μόνο κάτι χιλιάδες αφηνιασμένα κουνούπια!. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται!.
Εγω δεν πηγα αλλά κατι φανηκε σε σχεση με τις προηγουμενες μερες.Ο κολλητος μου εβγαλε 2 τρυγονια κ ενα ορτυκιΠήγε κανείς Λαυρεωτική σήμερα;
Πιο λίγες......40 μερουλες ακομα ομαδααα και ερχονται οι τσιχλιτσες παμεεε
Εντάξει ρε συ το πικ των μπασιματων σε 40 θα είναι, οπότε μέσα είσαι!30 σωστος τα μπερδεψα![]()
ΧαχαχαχαχΕντάξει ρε συ το πικ των μπασιματων σε 40 θα είναι, οπότε μέσα είσαι!
Βορια ελλαδα εχουν ριξει απο 200φυσσιγγια ο καθενας μεχρι τωρα ατα ορτυκια και στα τρυγονια φασσες εμεις ποτρ θα ριξουμε ειναι το θεμα χαχαχαΑπό 3/10.. θα αρχίσουν τα πρώτα πουλια στην βόριο Ελλάδα
Βάρα κάνα κοράκι να ξεχαρμανιασεις!!!Βορια ελλαδα εχουν ριξει απο 200φυσσιγγια ο καθενας μεχρι τωρα ατα ορτυκια και στα τρυγονια φασσες εμεις ποτρ θα ριξουμε ειναι το θεμα χαχαχα
Που ρε παιδια τα βρηκαν ολλα αυτα να παω και εγω γιατι εδω σε μας κασσανδρα βαραμε λιβελουλες !!!Βορια ελλαδα εχουν ριξει απο 200φυσσιγγια ο καθενας μεχρι τωρα ατα ορτυκια και στα τρυγονια φασσες εμεις ποτρ θα ριξουμε ειναι το θεμα χαχαχα
Άμα κάνεις μια ώρα δρόμο θα τα βρεις.Που ρε παιδια τα βρηκαν ολλα αυτα να παω και εγω γιατι εδω σε μας κασσανδρα βαραμε λιβελουλες !!!
Καλημέρα. Ένα πολύ ενδιαφέρον site, που δείχνει τις μεταναστευτικές πορείες των πουλιών.
https://migrationatlas.org
Ορτύκι = Quail
τρυγόνι = Turtle dove
φάσα = wood pigeon
τσίχλα = song thrush.
μπεκάτσα = woodcock