Να το χαιρεσαι με Υγεια! Πολυ ωραιο!
Είναι επιχρωμιωμένες εσωτερικά οι κάννες του Γιάννη?
Πάντως πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!
Καλά πάρε μια μπενέλα τώρα να γουστάρεις ......αχρωμίωτες, αλλα γυαλί...
Υ.Γ...καλά το καθάρισμα που πέφτει δεν το συζητώ....μέσα μπαίνω...!!!...άσε τα εξωτερικά γυαλίσματα....μέτοχος στη Flitz θα γίνω...
...γιατί? ...για να κάνω το Μπόμπ το Μάστορα?...Καλά πάρε μια μπενέλα τώρα να γουστάρεις ...
Ρε φίλε, δεν λέω, ωραίο το δικανάκι σου αλλά έχει μεγάλο δολοφονικό κύρος....γιατί? ...για να κάνω το Μπόμπ το Μάστορα?...
...λύσε-δέσε?...άσε...γιατί τα παρακολουθώ τα αυτογεμή για πλάκα?
...οχι φίλε μου...αλλού είναι το κύρος...Ρε φίλε, δεν λέω, ωραίο το δικανάκι σου αλλά έχει μεγάλο δολοφονικό κύρος.
Ενώ με μια μπενέλα, το παίζεις οικολόγος κυνηγός και είσαι της μοδός !!!
Αν σου πει κανένας "δεν τα λυπάσαι τα καημένα τα πουλάκια" θα του απαντήσεις αμέσως ότι "αυτό το όπλο δεν σκοτώνει" το έχω για να σκορπάω τροφή ....
Καλά μην κολλάς στην μπενέλα, πάρε κάτι άλλο με λίγο μεγαλύτερη ισχύ πυρός.
πχ μια μπενέλι με αυτοκόλλητο (προσοχή, μακρύς κώνος και μεγάλος αυλός) χαχαχαχα
ps
Μια χαρά είναι το δικανάκι ... αν είναι να αγοράσεις κάτι, πάρε ότι γουστάρεις και μην ακούς κανέναν από εμάς τους ανακατωσούρηδες ..
Gauge | Head Brass | Case | Powder | Lead | Wad | Shot Type | Crimp | Box | Shotgun Chamber (mm) |
16 | 16 mm | 70 mm (2 3/4 inch) | M410/3 | 36 g (1 1/4 oz) | PC | 7 - 6 - 5 - 4 | * | 10/100 | 70, 73, 76 |
Τσ τσ τσ...οχι φίλε μου...αλλού είναι το κύρος...
View attachment 43946
Browning Auto 5 Sweet Sixteen 16 Gauge 28" Matted Barrel Full Choke **Made in Belgium 1957**
...κοπανάς και τούτα δω μέσα και μετά να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος...
View attachment 43947
+ INFO
Gauge Head Brass Case Powder Lead Wad Shot Type Crimp Box Shotgun Chamber (mm) 16 16 mm 70 mm (2 3/4 inch) M410/3 36 g (1 1/4 oz) PC 7 - 6 - 5 - 4 * 10/100 70, 73, 76
The 36 grams load is considered very heavy for this gauge.
This shells results extreme and ideal for demanding shots at medium - long distance .
Υ.Γ:...αλλα εγώ είμαι ντελικάτος άνθρωπος , αυτά είναι βαριά πράματα , δεν μου πάνε!!!...
Αυτόν τον τούφεκο τελικά Γιατρέ μου τον δούλευες ακόμα? τα έφτιαξες τα ξύλα και το κοντάκι?...
Το δικό μου...
Manufrance Saint Etienne Robust 222L, εισαχθέν απευθείας από Γαλλία τη δεκαετία του '70. Κυνηγημένο πολλά χρόνια από τον πατέρα μου, πριν 5 χρόνια πήγε στον "Ήφαιστο" για βαφή κανών και η βάση πέρασε επεξεργασία Hardening (εξωτερική σκλήρυνση), επειδή είχε φύγει η "μαμά" ταρταρούγα, απέκτησε έτσι μια όμορφη ασημί βάση.
Το κυνήγησα φέτος (και 2-3 φορές πιο μικρός στο παρελθόν) και μ' αυτό θα κυνηγάω από δω και πέρα. Στο μέλλον θα φτιαχτούν και τα ξύλα, το κοντάκι είναι λίγο κοντό και θα ήθελα μια πάπια πιο φαρδιά να τη χουφτώνει καλά το άλλο χέρι...
Χαρακτηριστικά:
1200 πιέσεις, 76εκ. κάννες, σταθερά τσοκ 2*/3*, 18,4 αυλοί, σκαφτή ρίγα, διπλό περαστό κλειδί, δισκάνδαλο, απλοί εξολκείς, ντεμί πιστολέ κοντάκι μέσα στο οποίο είναι ο αορτήρας...
Old time classic.banana.
Όχι πήρα ΜπενέλιΑυτόν τον τούφεκο τελικά Γιατρέ μου τον δούλευες ακόμα? τα έφτιαξες τα ξύλα και το κοντάκι?...
Άξιος τέκνον μου αχαχαχΌχι πήρα Μπενέλι
Όχι πήρα Μπενέλι
...κατάλαβα...για αυτο αλλάζεις συνέχεια πτηνά στο προφίλ...έχεις καημό και συ....καλά να πάθεις!Άξιος τέκνον μου αχαχαχ
Ένας γνωστός έχει ένα πλαγιοκαννο defourny.... πρώτη φορά το ακούω..... γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;