Eυχαριστώ πολύ Παναγιώτη!!
Λοιπόν, το πλαγιοδικαννάκι αυτό θα γίνει ανταλλαγή με το ορθόκαννο Fabarm Elos B Field, το οποίο κατέχω από το 2011 και το έχω κυνηγήσει εντατικώς και κατ' αποκλειστικότητα σε 3 διαδοχικές σεζόν: '11-'12, '12-'13, '13-'14. Έχει κάψει περί τις 7.000 φυσέκια!!
Το Fabarm (ευρισκόμενο σε άριστη κατάσταση) κοστολογήθηκε (με τις απαραίτητες επεξηγήσεις προς εμέ) από τον κο Χατζιώτη (που είναι ειδικός σ' αυτά) στα 800 ευρώ. Το πλάγιο που αποκτώ είχε τιμή 1.000 ευρώ. Άρα: εκτός από το Fabarm, έδωσα στον κο Χατζιώτη και 200 ευρώ επιπλέον. Κατ' αυτόν τον τρόπο, το πλάγιο της Armitalia ήτανε ήδη δικό μου και ήτανε και απολύτως λειτουργικό σε όλα του, σε άριστη κατάσταση, πλην του μερικού ξεβάμματος της ταρταρούγας στη βάση.
Ωστόσο, επειδή εγώ επιθυμούσα να επαναβαφτούν τα ξύλα του, αλλά και να φύγει η ήδη μισοξεβαμμένη ταρταρούγα από τη βάση του, ο κος Χατζιώτης ανέθεσε αυτές τις δύο εργασίες σε δύο ειδικούς επαγγελματίες, συνεργάτες του (ο ένας στα ξύλα, ο άλλος στα τεχνικά/οπλουργικά). Επίσης, τού έβαλαν κι ένα ολοκαίνουργιο ποιοτικό πέλμα για να ανεβεί λιγάκι το μήκος του κοντακίου του, το οποίο μού ερχότανε κάπως κοντό... Η "φοβερή" ανακαίνιση των ξύλων (ιδιαιτέρως απαιτητική και χρονοβόρα) μού κόστισε 300 ευρώ. Η όμορφη ανακαίνιση της μπάσκουλας, μαζί με ένα γενικό service του όπλου, 50 ευρώ και η άψογη τοποθέτηση νέου, ποιοτικού πέλματος, 70 ευρώ.