Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κυνηγά όπως θέλει.Γιατι υπάρχει και η δικαιολογία κάνω τόσα χιλιόμετρα το σκ και έξοδα να μην καρπωθώ και θήραμα ,επομένως αφού δεν απαγορεύεται και μπορώ καλά κάνω .Τοποθετούμε στο θέμα παραδοσιακό κυνήγι ,που δεν υπάρχει πλέον με την έννοια που το ξέραμε .Δεν κατακρίνω ούτε και δικαιολογώ όμως κανέναν.Ο κάθε ένας πιστεύω πρέπει να σκέφτεται μόνος και να τοποθετεί τον εαυτό του στη κοινωνία και να εξελίσσει τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, με τα δεδομένα, αλλά έχοντας πάντα στο νου το μέτρον άριστον,για να διατηρηθεί ισορροπία σε όλα .Κάποιες φορές το ότι μπορώ να κάνω κάτι δεν είναι και το ορθότερο να το κάνω κιόλας.Θα σας αναφέρω παράδειγμα εκτός θέματος με την μικρή μου κόρη .Μικρή 2 δημοτικού αν θυμάμαι πειράζει κάτι στο σπίτι που είχα πει να μην το αγγίζει ,σε κάποια στιγμή της φωνάζω φύγε από εκεί γιατί σκαλίζεις εκεί σου έχω πει να μην αγγίζεις ,απαντά με ταχύτητα το πειράζω γιατί μπορώ,της απαντώ άμεσα εγώ μπορώ τώρα να σου ρίξω μια σφαλιάρα ναι η όχι κοκκινίζει ναι μου λέει να στη ρίξω τους αφού μπορώ να δούμε αν είναι ωραία? Το θέμα έληξε εκεί ,ένα μικρό παράδειγμα της έξυπνης απάντησης και καλά μικρόμέγαλων που ακούω συχνά νομίζοντας ότι κάτι λες με το γιατί μπορώ.τα ειπες ολα , για που πανε για την μασα τους οι εμποροι να καταντησουν το κυνηγι , να κυνηγαν οι λιγοι που εχουν φουσκωμενα πορτοφολια, το ντοκ σπορ που διαφημιζε ο ιδιοκτητης του στης πρωινες ιχνηλασιες , τηλεχειριστηριο για ενα σκυλο και μαζι ενα κολαρο εχει 1.000 ευρω , μετα για καθε σκυλο το κολαρο εχει επιπλεον 280 ευρω , για να κυνηγαν τα σκυλια στα 300 μετρα
Το σταματώ γιατί χάλασα το ωραίο θέμα του πλαγιόκανου.