Καλορίζικο Στέλιο , πανέμορφο τουφεκι !Μπήκα και εγώ στο club...με Μerkel 40e,71 cm και τσοκ 4/2.
(Αν και θα ήθελα το 60e του ppv)
Να το χαρείς εύχομαι !
Καλορίζικο Στέλιο , πανέμορφο τουφεκι !Μπήκα και εγώ στο club...με Μerkel 40e,71 cm και τσοκ 4/2.
Καλορίζικο το εργαλείοΜπήκα και εγώ στο club...με Μerkel 40e,71 cm και τσοκ 4/2.
Στέλιο πάρα πολύ όμορφο κι εύχομαι να γίνει η καψούρα σουΑνεβάζω φωτογραφίες απο το Merkel ΄΄δεμένο΄΄ κατά παραγγελία Κώστα.
Φτιαχνετεδεν ειναι σοβαρη βλαβη αλλαμην το κυνηγας οσπου να το φτιξεις μην παθεις καμοια ζημια ,Μαστοροι υπαρχουν καλοι αλλαδεν θελω να αναφερω ονοματαΤα φώτα σας πλαγιοκανακιδες....
Ένα Aya imperia με πρόβλημα να ρίχνει την ώρα που το κλείνεις αξίζει να το φτιαξεις και αν ναι ποιος οπλουργος έχει εμπειρία- "ειδικοτητα" σε τέτοια θέματα.
Δεν είναι δικο μου και σαφώς δεν το κυνηγάει!!!Φτιαχνετεδεν ειναι σοβαρη βλαβη αλλαμην το κυνηγας οσπου να το φτιξεις μην παθεις καμοια ζημια ,Μαστοροι υπαρχουν καλοι αλλαδεν θελω να αναφερω ονοματα
φιλε δεν θελω να νομησουν οτι κανω διαφημηση ,συγνωμη αλλα δεν θελω να αδικησω κανενανΔεν είναι δικο μου και σαφώς δεν το κυνηγάει!!!
Γιατί να μην αναφέρεις μάστορα?
Μα ο σκοπός του φορουμ είναι να ανταλλασουμε τετοιες πληροφορίες και να γίνονται γνωστοι οι καλοι επαγγελματίες σε καθε κατηγορια.φιλε δεν θελω να νομησουν οτι κανω διαφημηση ,συγνωμη αλλα δεν θελω να αδικησω κανεναν
Στέλιο πάρα πολύ όμορφο κι εύχομαι να γίνει η καψούρα σου
Ρε φίλε να πάμε στη Μπάλα προς την Φανερωμένη για δοκιμή να τουφεκίσουμε καμμιά προβατίνα και να την φάμε επι τόπου;;;;;;
Καλορίζικο και καλοντούφεκο, Στέλιο!!!Ανεβάζω φωτογραφίες απο το Merkel ΄΄δεμένο΄΄ κατά παραγγελία Κώστα.
Για κάποιον που θέλει να πάει σε ένα δίκαννο κλασικό, πιστό αντίγραφο, Holland ή anson, τα Ισπανικά όπλα είναι αυτή τη στιγμή οι πιο τίμιες προτάσεις...
Ακόμα θυμάμαι την διαφήμιση του Κ&Φ Σπυρο τις δεκαετίας 90 έγραφε: Οι Άγγλοι είναι φανατικοί με τα προϊόντα τους, σκυλιά, εξάρτηση, φυσίγγια κτλ κτλ και στο τέλος Ισπανικά όπλα Aya θέλοντας να δείξει την ποιότητα τούς.Για κάποιον που θέλει να πάει σε ένα δίκαννο κλασικό, πιστό αντίγραφο, Holland ή anson, τα Ισπανικά όπλα είναι αυτή τη στιγμή οι πιο τίμιες προτάσεις...
Αν και δεν είναι φτηνά τα συγκεκριμένα (Grulla), για να πάρεις ένα παρόμοιας ποιότητας Ιταλικό ή Αγγλικό θα πληρώσεις τα διπλάσια...
Εμένα μ' αρέσει και αυτό...
Ugartechea 2000...
Με τιμή στο site της εταιρίας...3110 Ευρώ...
Οι Αγγλοι Κων/νε, τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στα Ισπανικά πλαγιόκαννα...Ακόμα θυμάμαι την διαφήμιση του Κ&Φ Σπυρο τις δεκαετίας 90 έγραφε: Οι Άγγλοι είναι φανατικοί με τα προϊόντα τους, σκυλιά, εξάρτηση, φυσίγγια κτλ κτλ και στο τέλος Ισπανικά όπλα Aya θέλοντας να δείξει την ποιότητα τούς.
Σίγουρα Σπύρο έχουν μεγάλη παράδοση στα πλαγιοκανα .Οι Αγγλοι Κων/νε, τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στα Ισπανικά πλαγιόκαννα...
Πέραν της μεγάλης μερίδας από την πίτα της Αγγλικής αγοράς που έχουν κερδίσει...κορυφαίες Λονδρέζικες εταιρίες όχι μόνο παραγγέλνουν τα όπλα τους σε Ισπανικές εταιρίες και βάζουν το όνομα τους πάνω σ' αυτά τα όπλα, αλλά διαφημίζουν και την προέλευσή τους...