την καλημεραμου σε ολλα τα κοπελια..
ειμαι κατοχος μια σεζον με ενα bereta 486 paralero
το κηνηγησα φετος περδικα μονο και εβγαλα καποια συμπερασματα..
λατρης του πλαγιοκανου εχοντας πλεον μονο τετεια στα χεριαμου
1,aya σαιν λοκ 25 ιντσες (χηροπηητο)
2,fabarm classis 20 cal.
3.bereta 486 paralero
λοιπον για το μπερετα το καινουριο αποκτημα εχω να πω καποια πραγματα..
1.οπλο παραγογης και εκανε 9 μηνες να μου ερθει δεν υπηρχε πουθενα στην ελλαδα εψαξα παντου.
το μονο που υπηρχε ηταν 1 αλλα με πιστολε κοντακη ενω το ηθελα με αγγλε..
2.το καλο ειναι οτη το ευτιαξαν εξοτερικα πολυ και γιαυτο το πειρα στρογγηλεμενη βαση ομορφα ξυλα δεμενο γενικα και ομορφο οπλο
3,τριμπορ κανες και οπτημα τσοκακια μιαχαρα..
4.πολυ ομορφο και καλο ζηγησμα εκανα ποληορα κηνηγια σε πετρα με πολυ ζεστη και δεν το καταλαβα καθολου...
το κακο και εξοφρενικο που δε μπορω να το χονεψω και επιδη με ολα τα οπλαμου ειμαι παρα πολυ σχολαστικος μετα απο καθεκηνηγη ητε βραχουν ητε οχι ητε πεξω τουφεκια ειτε δε πεξω παντα ληνεται και καθαρηζεται..
φυλασεται σε οπλοβαστο μαζη με ολα και επησης μεσα εχω κουτακη για να μαζεβει τυχον υγρασιες οπου ο οπλοβαστος ειναι μεσα στο σπιτη και η υγρασια ειναι απο 50-66 %
δε μπορει να μου πεταξει πανω στις κανες σημαδια (πολυ μικρα) απο οξιδοση μου φενεται παραλογο..
οκ...οταν κηνηγαω υδρονουν τα χερια και εχει αρκετο αλατη
αλλα και στο φαμπαρμ που το εχω καμποσα χρωνια και το κηνηγαω στη μπεκατσα και στο αρτικη οπου και εκει εχει ζαστη και πολη νερο δεν εχει καταλαβει τυποτα..
κατα τα αλλα ειναι και η τημητου πολυ υπερτημημενη για μενα και αυτα που δηνει η ετερια...
τελος καλα ολλα καλα ελπιζω να με συντροφεβει για πολλα χρωνια ακομα στα βουνα και να εχω τη δυναμη να περπαταω να το ευχαριστιεμαι μαζη με τους τετραποδους συνεργατεσμου
δεν το εχω μετανιοσει που το πειρα ηταν μια καλη αγορα οπος και οι υποληπες που εχω κανει.
φοτο απο βδομαδα.