τι εργο τεχνης ειναι αυτο!
προ κρισης η μετα;Δεκαοχτώ μισθούς.
Άν σου είπαν ότι δεν ξέρουν την grulla είναι σαν να παραδέχθηκαν την ημιμάθεια τους!!!!Είμαι τυχερός που έχω ένα ωραίο Union Armera, round body, και κυνηγώ αποκλειστικά με αυτο
Αν και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ούτε οι τεχνικοί του Κουρκουλου, ούτε ο Παπαϊωάννου δεν ήξερε την μάρκα Grulla...
και ομως..οταν εκανα κοντακι στον Σκριβανο, εψαχνα μηπως βρω εναν υποφυλακτηρα σκανδαλης σε ντεμι πιστολέ που μου ταιριαζει( λογω χεριων) καλυτερα..Άν σου είπαν ότι δεν ξέρουν την grulla είναι σαν να παραδέχθηκαν την ημιμάθεια τους!!!!
Το κοντάκι στον Σκριβάνο σου βγήκε καλό; Έκανες καμιά δοκιμή, του το ξαναπήγες για βελτιώσεις ή το πήρες και τέλος ;και ομως..οταν εκανα κοντακι στον Σκριβανο, εψαχνα μηπως βρω εναν υποφυλακτηρα σκανδαλης σε ντεμι πιστολέ που μου ταιριαζει( λογω χεριων) καλυτερα..
κανενας τους δεν ηξερε..μονο ο Παπατσαρουχας, και ο Χατζιωτης..
Το κοντάκι στον Σκριβάνο σου βγήκε καλό; Έκανες καμιά δοκιμή, του το ξαναπήγες για βελτιώσεις ή το πήρες και τέλος ;
Καλησπέρα στην ομάδα με χαρά και εγώ να σας παρουσιάσω το πλαγιοκαννο μου μάρκας ELIVELLA-ARMI με κάννες KRUPP ESSEN 76 εκατοστών με άυλους 18,4 και τσοκ 17,1 και 17,4 κοκορατο μοντέλο 1956
Με τρέλανες με αυτά τα τσοκ φίλε Βαγγέλη! Full με xxfull; Και φυσίγγια 28-30γρ.Καλησπέρα στην ομάδα με χαρά και εγώ να σας παρουσιάσω το πλαγιοκαννο μου μάρκας ELIVELLA-ARMI με κάννες KRUPP ESSEN 76 εκατοστών με άυλους 18,4 και τσοκ 17,1 και 17,4 κοκορατο μοντέλο 1956
Φαντάσου τη θα κάνει ο κόκορας με αυτές τις γομώσεις....Πω πω πω πω πω παναγία μου......Θα τουφεκάει τα πύλινα από το βατήρα,τεεέρμα απέναντι στο ανάχωμα ασφαλείας.....Full με xxfull; Και φυσίγγια 28-30γρ.
3240 γραμμάρια το βάρος και ρίχνω αποκλειστικά 24 γρ. Σε σκοπευτήριο ( έχω δικό μου μηχάνημα)Με τρέλανες με αυτά τα τσοκ φίλε Βαγγέλη! Full με xxfull; Και φυσίγγια 28-30γρ.
Τι βάρος έχει το πλάγιο, τι κυνήγια κάνεις ;
Χαχαχαχαχα. Έτσι ακριβώς, λίγο πριν βρει χώμα το κονιορτοποιώΦαντάσου τη θα κάνει ο κόκορας με αυτές τις γομώσεις....Πω πω πω πω πω παναγία μου......Θα τουφεκάει τα πύλινα από το βατήρα,τεεέρμα απέναντι στο ανάχωμα ασφαλείας.....
Καλησπέρα στην ομάδα με χαρά και εγώ να σας παρουσιάσω το πλαγιοκαννο μου μάρκας ELIVELLA-ARMI με κάννες KRUPP ESSEN 76 εκατοστών με άυλους 18,4 και τσοκ 17,1 και 17,4 κοκορατο μοντέλο 1956
Σε ευχαριστώ αν και το έχω 10 χρόνιαΚαλορίζικο και καλοτούφεκο ....