Κουνηματα δεν έχει γι'αυτό έχω βγάλει φωτο που έχει ατέλειες οι καννες μέσα καθαρές τιμή θανάτου
Εγω θα το'παιρνα παντωςΚουνηματα δεν έχει γι'αυτό έχω βγάλει φωτο που έχει ατέλειες οι καννες μέσα καθαρές τιμή θανάτου
Η τιμή θανάτου θα πρέπει να είναι κάτω των 500! Τσαλακομένες βίδες και ραγισμένο κοντάκι, είσαι ένα 800 αν θες να το μαζέψεις!!! Μετά θα πρέπει να κάνεις έναν έλενχο εσωτερικά, για πιο λόγο ανείχτικε το όπλο?? Αν το επισκεύασε ο ατζαμής που έλεισε τις βίδες, θα βρεις και άλλον θυσαυρό μέσα!Κουνηματα δεν έχει γι'αυτό έχω βγάλει φωτο που έχει ατέλειες οι καννες μέσα καθαρές τιμή θανάτου
Αυτός που έκανε έτσι τις βίδες μέσα το βρήκε σωστό από όσο ξέρω δεν το έχω πάει πουθενά εγώ σήμερα το είδαΗ τιμή θανάτου θα πρέπει να είναι κάτω των 500! Τσαλακομένες βίδες και ραγισμένο κοντάκι, είσαι ένα 800 αν θες να το μαζέψεις!!! Μετά θα πρέπει να κάνεις έναν έλενχο εσωτερικά, για πιο λόγο ανείχτικε το όπλο?? Αν το επισκεύασε ο ατζαμής που έλεισε τις βίδες, θα βρεις και άλλον θυσαυρό μέσα!
Προσωπικά, δεν υπάρχει κάτι πιο αντιαισθητικο από τις τόσο τσαλακομένες βίδες!
Φίλε μου Γιώργο......Συγγνωμη αλλα.......Αυτός που έκανε έτσι τις βίδες μέσα το βρήκε σωστό από όσο ξέρω δεν το έχω πάει πουθενά εγώ σήμερα το είδα
Τα ξύλα είναι βερνικομενα οι καννες όπως έριξα μια ματιά είναι καθαρέςΤο οπλο εχει δει γερη χρηση περαν του οτι εχει ανοιχθει απο καποιον το οποιο βλεπεις οτι στο ειπαν οι συναδερφοι
Αυτο μπορεις να το δεις απο την πεταλουδα η οποια γερνει στο δευτερο μισο του πανω τμηματος της βασης
Αυτο σημαινει φαγωμενο συρταρι
Επιπλεον ειχε μεινει και ασυντηρητο γιατι θα δεις οτι στον καθρεπτη υπαρχουν τα σημαδια της διαβρωσης του μεταλου
Τετοια σημαδια κανει πολυ αμεσα ο ιδρωτας και σε μεγαλυτερο χρονο τα καταλοιπα καυσης
Υποθετω οτι εσωτερικα θα υπαρχει επισης φθορα
Τα ξυλα μοιαζουν βερνικομενα
Για να δεις εαν το οπλο κουναει θα το συναρμολογησεις
Θα δεις οτι η παπια μπαινει ανετα και πραμενει σφικτη στο οπλο
Ακολουθως θα την αφαιρεσεις
Και οως ειναι κλειστο θα το κρατησεις με το ενα χερι απο το κοντακι και θα το κουνησεις -δεν χρειαζεται δυναμη- πανω κατω
Εαν δεν νιωσεις τζογο οπως το κρατας θα πιασεις με το αριστερο σου χερι τις καννες στο υψος της μπασκουλας και θα κανεις την κινηση δεξια αριστερα επι του καθετου της βασης
Αυτο σου δειχνει εαν υπαρχει τζογος δεξια-αριστερα
Εαν και παλι ειναι χρηματοκιβωτιο εγω θα το αγοραζα εαν ηταν η τιμη οπως σο ειπε ο συναδερφος και εφοσον μου επεττεπαν να το ελεξει εσωτερικα οπλουργος
Ακολουθως θα εφτιαχνα ενα νεο κοντακι στα μετρα μου
Και εγώ συμφωνώ...Εάν πάει η τιμη κάπου 1200 ευρώ, θα βρεις κάποιο αντίστοιχο simson Στο car Σε αυτά τα χρήματα....Αν εχει τετοια κατασταση εξωτερικα φανταζωμαι πως κατι κρυβει και εσωτερικα.......μονο αν στο χαρισει θα συμφαιρει να το φτιαξεις.........
Το κοστος για μια πληρη ανακαινηση θα περασει τα 800 ευρω(κοντακι-παπια-βαψιμο)
Για ποιο λογο να μπεις στην ταλαιπωρια οταν με 1200-1300 βρισκεις τετοια οπλα σε παρα πολυ καλη κατασταση???
Το θετικο βεβαια εδω ειναι πως αν κανεις κοντακι θα το κανεις στα μετρα σου.
Κάθε μέρα μπαίνω και βλέπω Διονύση αυτός πουλάει τρία τέσσερα όπλα αν δενκάνω λάθοςhttps://www.car.gr/xyma/view/34947955-plagiokanno
Θα βρεις και άλλα...υπομονή να έχεις...
Υπομονή να έχεις, και με κάνα χιλιάρικο ( και λιγότερα, δεν υπάρχουν χρήματα πλέον) θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει από κάποιον ιδιώτηΚάθε μέρα μπαίνω και βλέπω Διονύση αυτός πουλάει τρία τέσσερα όπλα αν δενκάνω λάθος
Πάλι κάτι έχω στο μυαλό μου θα το δω αύριο αν προλάβω ούτως ή άλλως δεν βιάζομαι η χρονιά τελείωσε έχω και κάτι θέματα που έχουν προτεραιότητα αλλά που θα μου πάειΥπομονή να έχεις, και με κάνα χιλιάρικο ( και λιγότερα, δεν υπάρχουν χρήματα πλέον) θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει από κάποιον ιδιώτη
Γιώργο το μεγαλύτερο προβλημα που μπορεί νά έχει ένα πλαγιοκανο είναι η ραγισμένη βάση και οι ξεκολημενες ρίγες αν δεν έχει κάτι από τά δυο όλα τα υπόλοιπα είναι επισκευασιμα π. χ ο τζόγος στα κλειδιά η επισκευή στοιχίζει γυρω στά 40 ευρώ. Είμαι της άποψης ότι αν δεν υπάρχουν χρήματα μπορείς νά το παρεις και σιγά σιγά νά τό επισκευασεις ,άν τελικά το παρεις για τα ξυλα μπορώ νά σε βοηθήσω στην επισκευή τους.Πάλι κάτι έχω στο μυαλό μου θα το δω αύριο αν προλάβω ούτως ή άλλως δεν βιάζομαι η χρονιά τελείωσε έχω και κάτι θέματα που έχουν προτεραιότητα αλλά που θα μου πάει
Θέλω να δω άλλο ένα αύριο ΔημήτρηΓιώργο το μεγαλύτερο προβλημα που μπορεί νά έχει ένα πλαγιοκανο είναι η ραγισμένη βάση και οι ξεκολημενες ρίγες αν δεν έχει κάτι από τά δυο όλα τα υπόλοιπα είναι επισκευασιμα π. χ ο τζόγος στα κλειδιά η επισκευή στοιχίζει γυρω στά 40 ευρώ. Είμαι της άποψης ότι αν δεν υπάρχουν χρήματα μπορείς νά το παρεις και σιγά σιγά νά τό επισκευασεις ,άν τελικά το παρεις για τα ξυλα μπορώ νά σε βοηθήσω στην επισκευή τους.
Γιώργο αν εισαι από Αθήνα και έχεις χρόνο ο Λάσκαρης στην Ν. Ιωνία έχει αυτό το miroku που είχα γράψει παλεοτερα πιστευω ότι αξίζει τον κόπο να το δεις, 400 θέλει νομιζω ότι και μέ 350 το περνεις. Για τα ξυλα που σου έγραψα πιο πριν για να μήν παρεξηγηθώ, η προσφορα είναι αφιλοκερδώς και ότι βοήθεια μπορώ είτε με τις γνώσεις που έχω είτε με κάποιες εργασίες που γνωρίζω καλά και χρειάζεται οποιοσδήποτε από την παρεα μας πολυ ευχάριστος να τις προσφερω η αλληλεγγύη στίς μέρες μας επιβάλλεται από όλους μαςΘέλω να δω άλλο ένα αύριο Δημήτρη
Βλέποντας και κάνοντας ευχαριστώ προκαταβολικά για την προθυμία για βοήθεια πάντως