gvp9000
Banned
Πονάει πολυυυυυυύΈχω βάζω το δάχτυλο αλλά με ένα πανί ανάμεσα.
Την πρώτη φορά το έκανα χωρίς πανί αλλά πονάει....
Ειδικά αν το πιέσεις και πολύ.
Πονάει πολυυυυυυύΈχω βάζω το δάχτυλο αλλά με ένα πανί ανάμεσα.
Την πρώτη φορά το έκανα χωρίς πανί αλλά πονάει....
Και στο μονοσκανδαλο όταν ειναι ανοιχτό πατας την σκανδάλη και το κλεινειςΓεια σου Εκτορα,
Όταν ένα δίκαννο δεν "τσακανιζετε"
δλδ δεν πεφτει η βελονα σε άδεια θαλαμη
τότε τα ελατήρια κ οι επικρουστηρες έχουν πολυ μεγάλη διάρκεια ζωής που θα βγάλει αρκετές δεκαετίες (σωστής) χρήσης...
Από την άλλη μερια, έχουν υπάρξει πολλα δικαννα ( οχι ποιοτικά) που οι κάτοχοι τους μετά το τέλος του κυνηγίου έριχναν τις βελόνες σε άδεια θαλαμη κ δεν παρουσιαστηκε θραυση σε κανέναν επικρουστηρα.....
Το σωστό όμως είναι παντα να ακολουθουμε αυτό που είναι ενδεδειγμένο κ σωστό....
Για αυτό η προμηθευεσε δυο ποιοτικα(για να μην χρειαστεί να τα αλλάζεις συχνά) φυσιγγια αδράνειας...
Η αν το όπλο είναι δισκανδαλο(δεν ξέρω αν γίνεται σε μονοσκάνδαλο)
Μόλις το "ανοίξεις" βγάζεις την (αυτόματη) ασφαλεια, πατας κ τις δυο σκανδαλες μαζί κ το κλείνεις χωρίς να βάλεις πολυ δυναμη.....
Ναι οπλάρα!
Παλαιά μεγαλεία.....
Ωραίες εικόνες ,για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο δικαννο αλλά το φυσίγγι που έχει μέσα κενταγε!
Γιώργο νομίζω ότι είναι ίδιο με του παππου μου, και με πάμπολλες λαγοιστοριες και για το που έκοβαν αυτά τα τουφέκια προερχόμενα από Αμερική με δαμασκηνες καννες.Και τι κόλπο θέλει για να βγει η πάπια δεν έχουν κουμπί View attachment 26171
Του παππου μου είναι αυτό... 1430 πόστΞέρει κάτι κάποιος για το συγκεκριμένο;View attachment 26169View attachment 26170